Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 180 (7792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Țigări de contrabandă confiscate în PTF Siret cu ajutorul câinelui Cey

Miercuri, 4 August 2021 (12:25:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe pachete de țigări au fost confiscate marți în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret. Un bărbat în vârstă de 23 de ani care conducea un microbuz marca Mercedes Benz a oprit pentru controlul de rutină. Polițiștii de frontieră au decis să apeleze la sprijinul câinelui polițist Cey, specializat pe detectarea produselor din tutun. Controlul amănunțit asupra microbuzului, șoferului și bagajelor a avut și efect. După bancheta din spate a microbuzului a fost găsită cantitatea de 1.500 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Marfa, în valoare totală de 2.250 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul a fost amendat cu suma de 7.000 de lei.

Nu a fost singura captură a zilei de marți pentru polițiștii de frontieră. În jurul orei 18.30, un echipaj al Sectorului Poliției de Frontieră Brodinaa observat, pe direcția localității Straja, două persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase. Polițiștii i-au somat pe cei doi să se oprească, numai că aceștia au abandonat coletele și au fugit în Ucraina, chiar dacă au fost trase și patru focuri de avertisment. Polițiștii de frontieră români i-au anunțat pe colegii ucraineni de producerea acestui eveniment, iar cei din urmă au reușit să-l prindă pe unul dintre contrabandiști. Coletele au fost inventariate și a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări de proveniență Duty Free, a căror valoare se ridică la suma de 35.100 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă confiscate în PTF Siret cu ajutorul câinelui Cey.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Țigări de contrabandă confiscate în PTF Siret cu ajutorul câinelui Cey5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei