Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 179 (7791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șapte cruci albe la locul accidentului în care au murit trei membri ai unei familii din Suceava

Marţi, 3 August 2021 (14:35:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locul în care și-au pierdut viața suceveanca Ionela Huluță și doi dintre copiii acesteia a fost marcat cu șapte cruci albe. Imaginile de pe drumul european 85, din zona localității Răcăciuni, acolo unde s-a petrecut tragedia din 25 iulie au fost surprinse de un participant la trafic. David Jonathan a postat fotografia pe contul său de socializare, însoțit de următorul mesaj: „Am trecut pe aici si am oprit, din respect pentru cei nevinovaţi. Condoleanţe familiilor. Însă acest eveniment rutier nu a reuşit încă să sensibilizeze alți şoferi în trafic. Numai cât am ieşit câteva clipe din mașină, teribilismul este încă pe şosea. Condusul agresiv, tot în ipostazele astea o să se termine. Să avem grijă de viețile noastre”. Fotografia a fost preluată şi de pagina de Facebook "Atenţie Poliţia Botosani", cu mesajul "Cea mai tristă imagine. Aşa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane şi-au pierdut viaţa".

Accidentul s-a produs din cauza șoferului unui microbuz, care a intrat pe contrasens. Acesta a lovit în plin autoturismul marca Mercedes E Classe, înmatriculat în Anglia, care se deplasa regulamentar și în care se aflau membrii unei familii din Suceava.

Impactul devastator a dus la moartea celor trei pasageri de pe bancheta din spate a Mercedesului. Este vorba de Ionela Huluță, în vârstă de 34 de ani, din Suceava și de doi copii ai familiei, în vârstă de 3 luni și de 7 ani. La volan era soțul, respectiv tatăl copiilor, și el rănit grav. În mașină mai era un copil, din aceeași familie. Conform informațiilor existente, familia venea acasă, spre Suceava. De peste un an, familia locuia în Marea Britanie și ar fi dorit să vină acasă cu avionul, numai că mai erau disponibile doar 4 bilete și nu 5, de cât era nevoie pentru toți membrii.

Copilul de 3 ani a scăpat cu viață și rănile sale nu sunt grave, conform declarațiilor medicilor. Tatăl a fost și el rănit, iar cei doi au fost transferați zilele trecute de la spitalul din Bacău, unde au ajuns inițial, la Spitalul Județean Suceava.

În microbuzul care a pătruns pe sens opus călătoreau spre Litoral, în vacanță, 7 oameni, toți rude. Șoferul vinovat de accident, cel care conducea microbuzul, a scăpat și el cu viață, dar din mașina lui au murit patru femei, de 67, 65, 44 și 18 ani. Un alt adult și un copil de 15 ani au fost răniți din microbuz, copilul fiind în stare foarte gravă. Pe lângă cei șapte morți, din accident au rezultat încă cinci răniți grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte cruci albe la locul accidentului în care au murit trei membri ai unei familii din Suceava.
 Vizualizări articol: 3035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șapte cruci albe la locul accidentului în care au murit trei membri ai unei familii din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei