Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 176 (7788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băut și fără permis, un mopedist s-a accidentat, iar apoi a ajuns în arestul Poliției

Vineri, 30 Iulie 2021 (14:47:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seară de ”poveste” pentru un bărbat din Botoșana, care în decurs de numai câteva ore a schimbat crâșma cu arestul Poliției, nu înainte de a suferi și câteva leziuni. Polițiștii au fost sesizați joi după-amiază, în jurul orei 18.00, despre faptul că în apropierea sensului giratoriu situat pe DJ 178 din comuna Arbore a avut loc un accident cu victime. La fața locului au descoperit un moped lângă care se afla un anume Vasile Tomescu. Acesta primea îngrijiri din partea echipajului medical sosit, de asemenea, la fața locului.

Bărbatul a refuzat să fie transportat la spital, însă polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spitalul din Rădăuți pentru a-i fi prelevate probe de sânge. Surpriză însă aici, unde mopedistul a refuzat să i se ia sânge. Între timp, polițiștii au verificat și baza de date și au aflat că Vasile Tomescu nu avea permis de conducere de nici un fel. S-a ales astfel cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Mai mult, polițiștii au luat decizia de a-l reține pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți urma să decidă dacă îl va plasa sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, un mopedist s-a accidentat, iar apoi a ajuns în arestul Poliției.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, un mopedist s-a accidentat, iar apoi a ajuns în arestul Poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei