Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 172 (7784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Handbaliștii de la CSU din Suceava încep seria meciurilor de pregătire

Luni, 26 Iulie 2021 (15:08:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația CSU din Suceava, singura echipă de club din județul nostru care activează într-un eșalon de elită al sportului românesc, va disputa săptămâna aceasta primele două meciuri test din cadrul programului de pregătire pentru sezonul viitor al Ligii Zimbrilor. Echipa antrenată de Petru Ghervan, Adrian Chiruț, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei își va măsura forțele cu CSM Vaslui, joi, cu începere de la ora 18.00 și vineri, de la ora 10.30, în sala „Dumitru Bernicu”, de la Liceul cu Program Sportiv, cele două partide urmând să stabilească câștigătoarea Memorialului „Mihai Mironiuc” din acest an.

Conform protocoalelor impuse de Ministerul Sănătății și Federația Română de Handbal, la meciuri vor putea participa:

-persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

-persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

-persoanele care se află în perioada cuprinsă intre a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului Sănătății.

În altă ordine de idei, începând de luni s-a alăturat lotului și interul dreapta turc Cemal Kutahya (30 de ani), transferat de la Beykoz Belediye Hentbol, ocupanta locului al treilea de Super Liga Turciei, astfel că gruparea suceveană se antrenează de acum în efectiv complet.

„Alb-albaștrii” au oficializat în această vară un număr de opt transferuri. În afară de Cemal Kutahya, vor evolua în sezonul următor pentru „universitari” gruzinul Irakli Kbilashvili (centru), care a jucat în ultimul sezon la CSM Reșița, muntenegreanul Nemanja Vukovic (inter dreapta), transferat din Serbia, de la Radnicki Kragujevac, Adrian Tîrzioru (inter stânga), ex CSM Bacău, Alin Roșu (extremă stângă), de la Steaua București, Szasz Elod (pivot), de la CSM Botoșani și Alexandru Bologa (centru, inter stânga) și Leonard Ștefan (pivot), care vin de la CSM Făgăraș.

Lotul cu care „universitarii” vor aborda ediția următoare de campionat se prezintă astfel: Darius Makaria, Ștefan Grigoraș, Eduard Duman, Ionuț Andreescu – portari; Alin Roșu, Alex Juverdianu, George Mihalcea – extreme stânga; Leonard Ștefan, Alexandru Bologa, Szasz Elod, Cristi Bejinariu – pivoți; Irakli Kbilashvili, Balasz Botond, Daniel Stanciuc – centri; Adrian Tîrzioru, Pavel Loic, Alex Dascălu – interi stânga; Valentin Anton, Cemal Kutahya, Nemanja Vukovic – interi dreapta; Robert Furak, Cosmin Lupu – extreme dreapta.

Pe 29 august, în prima etapă a ediției de campionat 2021-2022 a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Universitatea Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Handbaliștii de la CSU din Suceava încep seria meciurilor de pregătire.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Handbaliștii de la CSU din Suceava încep seria meciurilor de pregătire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei