Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 171 (7783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

O suceveancă și doi copii ai acesteia, morți în accidentul cu șapte decedați de la Bacău

Duminică, 25 Iulie 2021 (21:40:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Carnagiul rutier cu șapte morți de duminică dimineață, petrecut pe E85, Bacău-Adjud, în localitatea Răcăciuni, are, din păcate, printre victime suceveni. Conform informațiilor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, șoferul unei autoutilitare 8+1 locuri a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu un Mercedes E Classe înmatriculat în Anglia. În această a doua mașină, care, rezultă din primele cercetări, se deplasa regulamentar, se aflau membri unei familii din Suceava.

Impactul devastator a dus la moartea celor trei pasageri de pe bancheta din spate a Mercedesului. Este vorba de Ionela Huluță, în vârstă de 34 de ani, din Suceava și de doi copii ai familiei, în vârstă de 3 luni și de 7 ani. La volan era soțul, respectiv tatăl copiilor, și el rănit grav. În mașină mai era un copil, din aceiași familie. Conform informațiilor existente, familia venea acasă, spre Suceava. De peste un an, familia locuia în Marea Britanie. Cei din familia Huluță figurează cu domiciliul în municipiul Suceava.

Au supraviețuit teribilului impact bărbatul de la volan, Florin Huluță și unul din copiii familiei din Suceava, în vârstă de 3 ani. Copilul de 3 ani a scăpat cu viață și rănile sale nu sunt grave, conform declarațiilor medicilor. Tatăl a fost și el rănit.

În microbuzul care a pătruns pe sens opus călătoreau spre Litoral, în vacanță, 7 oameni, toți rude. Șoferul vinovat de accident, cel care conducea microbuzul, a scăpat și el cu viață, dar din mașina lui au murit patru femei, 67, 65 și 44 de ani și o tânără de 18 ani. Un alt adult și un copil de 15 ani au fost răniți din microbuz, copilul fiind în stare foarte gravă. Având în vedere numărul foarte mare de victime, a fost activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului au fost direcționate forțe ISU de la Galați, Focșani și elicopterul SMURD de la Iași. Pe lângă cei șapte morți, din accident au rezultat încă cinci răniți grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O suceveancă și doi copii ai acesteia, morți în accidentul cu șapte decedați de la Bacău.
 Vizualizări articol: 9699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
O suceveancă și doi copii ai acesteia, morți în accidentul cu șapte decedați de la Bacău2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei