Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 160 (7772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei mai mici tenismeni din județ s-au întrecut la Cupa „Barbera”

Luni, 12 Iulie 2021 (17:27:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Select din Suceava a organizat la sfârșitul săptămânii trecute, la Complexul Sportiv „Unirea”, primul concurs din cadrul Circuitului Tenis 10. Acesta este un concept relativ nou implementat de Federaţia Română de Tenis, în baza campaniei internaţionale de iniţiere şi învăţare a acestui sport, susţinută de ITF. În funcţie de abilităţi şi de vârsta concurenţilor, la asemenea concursuri se utilizează mingi mai uşoare, rachete mai scurte sau terenuri mai reduse ca dimensiune, organizatorii încercând prin aceste metode să inoculeze dragostea pentru tenis celor mai mici jucători, ştiut fiind că tenisul trebuie adaptat vârstei şi capacităţilor fizice ale copiilor.

Competiția a fost dedicată micilor sportivi cu vârsta între 5 și 10 ani, fete și băieți și a beneficiat de sprijinul consistent al sponsorului Barbera Import SRL, prin Alexandru Huțu, care este, la rândul său, un împătimit al tenisului. Cu toate că partidele s-au desfășurat pe o căldură sufocantă, copiii nu au făcut rabat de la efort și au demonstrat că pot trece peste orice obstacol de dragul acestui frumos sport, numit tenis.

Chiar dacă la competiții de acest gen rezultatul contează mai puțin, trebuie felicitați copiii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni, pregătiți de Marcel Dascălu, care s-au clasat pe primul loc la toate cele trei categorii, care se prezintă astfel:

- Nivelul Roșu: 1. Bianca Sosoi; 2. Delia Mirăuță; 3. Teodora Mironescu.

- Nivelul Portocaliu: 1. Daniel Mitocaru; 2. Ianis Nichitean; 3. Alexia Maftei; 4. Ionel Lupu.

- Nivelul Verde: 1. Emanuel Benea; 2. Dennis Filipciuc; 3. Mika Percec; 4. Teodora Ursaciuc.

„Acest turneu a reprezentat o experiență inedită pentru noi, dar ne-am adaptat repede, pentru că limba tenisului este una comună. Țin să-i felicit pe copiii de la Fălticeni, care nu întâmplător participă la asemenea competiții. Mulțumesc părinților pentru implicare și înțelegere. Copiii s-au bucurat de tenis și au plecat mulțumiți de la teren, iar acesta este lucrul cel mai important. Toți participanții au primit tricouri, diplome și vouchere pentru achiziționarea de materiale sportive în cuantum de 80 de lei, în vreme ce finaliștii s-au ales în plus cu medalii, cupe și vouchere în valoare de 300 sau 200 de lei. Nu în ultimul rând vreau să-i mulțumesc lui Alex Huțu, care prin firma sa, Barbera Import SRL, a suportat toate aceste premii, oferind bucurie copiilor și momente de neuitat”, a declarat Costel Chelariu, președintele clubului Select Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai mici tenismeni din județ s-au întrecut la Cupa „Barbera”.
 Vizualizări articol: 1194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei mai mici tenismeni din județ s-au întrecut la Cupa „Barbera”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei