Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 151 (7763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un ”snop” de infracțiuni pentru un tânăr care a provocat rănirea unui adolescent

Joi, 1 Iulie 2021 (13:31:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a ajuns în arestul Poliției Suceava. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru un șir întreg de infracțiuni. Totul a plecat de la faptul că tânărul a ieșit la plimbare cu un scuter, iar în apropiere de Drăgoiești a intrat în șanț. Pasagerul pe care îl avea în spate, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Drăgoiești, a fost rănit, iar echipajul medical chemat la fața locului a decis ca acesta să fie transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Aici i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și contuzie toracico-posterioară. Pe fir au intrat și polițiștii, care au descoperit un noian de nereguli în ceea ce-l privește pe cel care a provocat accidentul. Mai exact, scuterul nu era înmatriculat, conducătorul acestuia nu avea permis de conducere de nici un fel, iar pe deasupra era și băut. Rezultatul din etilotest a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acum, tânărul din Ciprian Porumbescu este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ”snop” de infracțiuni pentru un tânăr care a provocat rănirea unui adolescent.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un ”snop” de infracțiuni pentru un tânăr care a provocat rănirea unui adolescent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei