Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 151 (7763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucate orientale și multă distracție, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Joi, 1 Iulie 2021 (15:34:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În acest sfârșit de săptămână, 2-4 iulie, gurmanzii și iubitorii de aventuri au parte de multe surprize în parcarea Iulius Mall Suceava. Cei care îndrăgesc bucătăria turcească se pot delecta cu kebab, gözleme, su börek, baclava și alte bunătăți, iar cei care sunt în căutare de relaxare și distracție în familie sau cu prietenii pot face o oprire la parcul de distracții pentru o experiență de poveste.

În aceste zile, în parcarea Iulius Mall Suceava se va simți în aer mirosul unor arome care vor provoca tuturor papilele gustative. Bucătarii pregătesc bucate orientale din țara cu una dintre cele mai bogate tradiții gastronomice, iar pe lângă mâncare, evenimentul are menirea să aducă oamenii împreună, într-un loc în care se pot simți bine. Pofticioșii vor fi cuceriți de baclava savuroasă, kebab delicios, gözleme, su börek, tantuni, înghețată, faimoasa cafea la nisip și multe alte mâncăruri alese.

 

·        Roata panoramicăde 30 de metri, vedeta zonei

De asemenea, coloratul parc de distracții va continua să însuflețească parcarea Iulius Mall Suceava până duminică, 4 iulie. Roata panoramică de 30 de metri este de departe vedeta principală a zonei în care distracția atinge cote maxime,  mini roller coasterele îi poartă pe cei mici în călătorii de poveste, mini autovehiculele electrice le stârnesc pasiunea pentru mașini, iar entertainmentul este cuvântul care definește toate aceste experiențe.

„Dacă ești în căutare de piese fresh pentru zilele la birou sau te pregătești de vacanță, vizitează brandurile dinIulius Mall, ce te întâmpină cu noile colecții și îți propun articole versatile, în culori explozive sau în nuanțe neutre, cu ajutorul cărora vei crea outfit-uri senzaționale, ce îți vor influența nu doar garderoba, ci mai ales starea de spirit”, mai transmit reprezentanții Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucate orientale și multă distracție, în weekend, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucate orientale și multă distracție, în weekend, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei