Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 150 (7762)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jandarmeria Suceava caută candidați pentru sesiunea de admitere din această vară

Miercuri, 30 Iunie 2021 (09:04:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se caută candidați pentru a participa la concursul de admitere organizat de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București pentru sesiunea din vara acestui an. În acest sens, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a anunțat că face selecție de candidați, atât bărbați, cât și femei. Doritorii trebuie să completeze o cerere-tip de înscriere în mod lizibil, care se datează și se semnează, se scanează în format pdf și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a I.J.J. Suceava, admitere@jandarmeriasuceava.ro, în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unității, la adresa www.jandarmeriasuceava.ro, rubrica Carieră/ Instituții de învățământ.

Relaţii suplimentare, precum şi îndrumarea candidaţilor pentru înscrierea la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ se face prin structura de resurse umane, la reşedinţa unităţii din Suceava, strada Traian Vuia, nr. 7bis. sau la tel. 0230/522998, interior 24535/24557.

Pentru sesiunea din acest an sunt scoase la concurs următoarele posturi:

- Șapte locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept”, specializarea Jandarmi;

- 100 de locuri cu taxă, pentru învățământ la distanță, la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept”;

- 60 de locuri la Facultatea de Poliție – specialitatea Jandarmi, domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, dintre care: 52 de locuri alocate Jandarmeriei Române, un loc alocat Comenduirii, cinci locuri alocate SPP și două locuri alocate SIE;

- Șase locuri alocate Jandarmeriei Române, la Facultatea de Poliție, pentru învățământ cu frecvență redusă, în domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmeria Suceava caută candidați pentru sesiunea de admitere din această vară.
 Vizualizări articol: 2254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jandarmeria Suceava caută candidați pentru sesiunea de admitere din această vară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei