Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 148 (7760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zeci de permise și certificate de înmatriculare, ridicate de polițiști după o razie de amploare

Luni, 28 Iunie 2021 (13:54:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de permise de conducere și certificate de înmatriculare au fost ridicate de polițiști după o razie de amploare care a avut loc în municipiul Suceava și în comunele învecinate. Acțiunea s-a derulat în seara și noaptea de sâmbătă și au participat 44 de polițiști de Biroul Rutier, Biroul Ordine Publică, Secția de Poliție Burdujeni și Secțiile de poliție rurale arondate.În total, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale în valoare de 66.180 de lei. În timpul raziei au fost testați cu aparatul etilotest un număr de 287 de șoferi, iar o parte din ei au picat testul. Din cele 21 de permise de conducere reținute, în 4 cazuri a fost vorba de consum de băuturi alcoolice, 14 au fost ridicate pentru depășirea regimului legal de viteză și 3 pentru depășiri neregulamentare. Polițiștii au mai retras 24 de certificate de înmatriculare, din care 5 pentru  lipsă ITP, 4 pentru lipsă RCA și 15 pentru alte abateri și defecțiuni tehnice. Unul din șoferii verificați a fost oprit pe o stradă din Sf. Ilie și pentru că emana miros de alcool polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care șoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.Un alt bărbat, care conducea un moped pe strada Mitocului, din municipiul Suceava, s-a ales, la rândul său, cu dosar penal. Bărbatul în vârstă de 53 de ani avea permisul de conducere anulat încă de acum cinci ani, iar acum va răspunde pentru infracțiunea de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Tot pentru aceeași infracțiune este cercetat și un bărbat de 35 de ani, care conducea un alt moped, și tot fără a avea permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de permise și certificate de înmatriculare, ridicate de polițiști după o razie de amploare.
 Vizualizări articol: 2910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de permise și certificate de înmatriculare, ridicate de polițiști după o razie de amploare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei