Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 148 (7760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CSM Suceava a cucerit opt medalii la Naționalele de juniori

Luni, 28 Iunie 2021 (17:58:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În organizarea Federației Române de Canotaj, baza nautică din Orșova a găzduit recent Cupa României pentru juniori 1. Ca de obicei, sportivii de la CSM Suceava, pregătiți de Ioan Despa, s-au numărat printre protagoniștii întrecerii, cu cucerind opt medalii, după cum urmează: locul 1 – Andreea Todirică, în proba de simplu; locul al doilea – Andreea Todirică și Denisa Ailincăi, la dublu rame feminin, Andrei Ciornei și Cosmin Pleșescu, la dublu vâsle și dublu rame masculin; locul al treilea - Denisa Ailincăi și Narcisa Negură la dublu vâsle feminin, Bogdănel Moaleș, în proba de simplu, Bogdan Murariu, Antonel Avăcăriței, Marian Guia și Sebastian Mocanu, la patru vâsle și patru rame masculin.

„Sunt rezultate foarte bune, pe măsura muncii depuse la antrenamente. Cred că putea obține și mai multe medalii dacă am fi putut conta pe Florentina Neculăeasa și Petruța Popa, care se află în cantonament la Iași, cu lotul național feminin, în vederea participării la Campionatul Mondial, din luna august, din Bulgaria. La această importantă competiție vor participa și trei băieți de la CSM Suceava, este vorba de Andrei Ciornei, Cosmin Pleșescu și Sebastian Mocanu. Avem o generație de excepție, cu mare potențial, de aceea sperăm că vom primi susținere din partea Primăriei Suceava”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM Suceava a cucerit opt medalii la Naționalele de juniori.
 Vizualizări articol: 1732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CSM Suceava a cucerit opt medalii la Naționalele de juniori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei