Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 145 (7757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii Popadiuc și Buhăcianu au schimbat echipele

Joi, 24 Iunie 2021 (11:53:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fotbalistul sucevean Doru Popadiuc, în vârstă de 26 de ani, s-a transferat în această vară la Chindia Târgoviște, revelația ultimului sezon al Ligii I, după ce în ultimele două ediții de campionat a evoluat tot în primul eșalon valoric al fotbalului românesc, pentru Politehnica Iași.

Fost internaţional de juniori şi de tineret al României, Popadiuc a început fotbalul la clubul Cetatea Suceava, sub îndrumarea antrenorilor Radu Caşuba şi Cornel Dârman. S-a transferat la Ceahlăul Piatra Neamţ în anul 2013, ajungând în curtea Stelei la începutul lui 2016. Popadiuc n-a bifat decât trei prezenţe în tricoul roşu-albastru, fiind cedat ulterior la FC Voluntari, grupare cu care și-a trecut în palmares două trofee, Cupa și Supercupa României. Pentru un sezon, pe parcursul anului 2018, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a evoluat în Kazahstan, pentru formația Irtysh Pavlodar, cu care a jucat în vara anului trecut în turul întâi preliminar al Europa League.

Un alt fotbalist sucevean care a fost obiectul unui transfer în aceste zile este Valentin Buhăcianu. Atacantul în vârstă de 27 de ani, originar din Vatra Dornei, va evolua la FC Hermannstadt, după ce în ultimul sezon a bifat 30 de apariții pentru UTA în Liga I, înscriind și două goluri.

Buhăcianu și-a început cariera de fotbalist la Dorna Vatra Dornei, după care a jucat pentru Bucovina Pojorâta, Știinta Miroslava, Atletico Vaslui, Aerostar Bacău și UTA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii Popadiuc și Buhăcianu au schimbat echipele.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii Popadiuc și Buhăcianu au schimbat echipele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei