Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 137 (7749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Școala de vară francofonă ediția a II-a, în lunile iunie-iulie, la Suceava

Luni, 14 Iunie 2021 (12:42:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianţa Franceză Suceava, în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Agenția Universitară a Francofoniei, Organizația Internațională a Francofoniei, Inspectoratul Școlar Suceava și Asociația Română a Profesorilor de Limba franceză filiala Suceava, organizează cea de a doua ediţie a Școlii de vară francofone în cadrul proiectului «Découvrir le français dès le plus jeune âge» / ,,Să descoperim limba franceză de la o vârstă fragedă” pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Școala de vară francofonă de la Suceava se va organiza în două serii: 28 iunie – 9 iulie 2021 și 12 - 23 iulie 2021. Programul zilnic va fi între orele 8.30 – 14.00 și va cuprinde atât cursuri intensive de limba franceză, cât și activități cultural-educative destinate copiilor.

Cursurile de limba franceză vor avea loc în spațiile Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, iar activitățile tematice se vor desfășura în locațiile stabilite de comun acord cu partenerii: Teatrul municipal „Matei Vișniec”, Muzeul Național al Bucovinei, Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Cea de-a II-a ediție a Școlii de vară francofone va beneficia de formatori francofoni și de o echipă de voluntari entuziaști (elevi și studenți). Cursurile de limba franceză vor fi susținute de profesori specialiști cu o bogată experiență și rezultate excepționale în activitățile didactice.

Coordonatorii acestei școli de vară francofone sunt profesorii Daniela Sandu (tel.0747643952) și Mariana Roșca (tel.0744533971), care vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare și înscrieri.

Înscrierile se fac exclusiv telefonic, în perioada 14-24 iunie, între orele 17.00-20.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala de vară francofonă ediția a II-a, în lunile iunie-iulie, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școala de vară francofonă ediția a II-a, în lunile iunie-iulie, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei