Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 128 (7740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Profesori, absolvenți și angajatori, reuniți astăzi la USV într-un eveniment de promovare a inserției profesionale

Joi, 3 Iunie 2021 (09:33:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inserția profesională a absolvenților pe piața muncii reprezintă o temă care suscită un interes din ce în ce mai crescut pentru actorii instituționali implicați în domeniul educației universitare.

Pentru apropierea tuturor părților implicate în acest proces, reprezentanții Departamentului de Contabilitate, Audit și Finanțe al Facultății de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează astăzi 3 iunie, începând cu ora 17.00, în Aula din Corpul E al USV,  o întâlnire cu cei interesați în acest domeniu, cu denumirea ” Succesul inserției pe piața muncii a absolvenților din domeniul contabilitate și finanțe”.

La acest eveniment vor participa firme angajatoare din domeniul serviciilor de contabile și audit, din domeniul bancar, dar și din alte domenii de activitate, absolvenți ai programelor de studii de licență și de masterat din domeniul Contabilitate dar și cadrele didactice ale Departamentului de Contabilitate, Audit și Finanțe.

Dintre firmele care au acceptat invitația de a participa la acest eveniment enumerăm: SC LUST EXPERT SRL reprezentată prin administrator Luminița Chihai, SC. MANAGEMENT ACCOUNT SRL, reprezentată de administrator Loredana Mihăilă, SC. TED EXPERT SRL, reprezentată prin administrator Dionisie Marcan, SC.OFFICE CONSULTING SRL, reprezentată prin administrator Anda Violeta Rață, SC.ADVERUM BUSINESS SRL reprezentată prin Alina Lungu, SC. MULTICONSULT SRL, reprezentată prin economist Iacoban Mariana, SC. PETROCONT SRL, reprezentată prin administrator Bădeliță Petronela, SC.ACCER EXPERT SRL reprezentată prin administrator Muntean Doina Elena, ADD CONSULT SC-SPRL reprezentată prin administrator Raţă Daniel, SC.TRUTZI SRL reprezentată de administrator Nuţu Ciprian, EGGER ROMÂNIA SRL, reprezentată prin administrator Bogdan Paraschiv Alexandru și respectiv contabil-șef Monica Antonela Georgescu,  Banca Transilvania,  reprezentată prin domnul Oanea Gabriel, SC.AUTOMITRIC SRL, reprezentată prin director de marketing Radu Ianovici şi Liliana Agheorghicesei - Preşedinta Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord Est.

Acest eveniment are rolul de a reuni la aceeași masă toate cele trei părți implicate în acest proces - absolvenți, cadre didactice și angajatori, cu scopul unei mai bune cunoașteri a nevoilor acestora și a expunerii celor mai stringente puncte de vedere legate de inserția pe piața muncii a absolvenților din domeniul Contabilitate.

Organizatorii au speranța că problematicile care vor fi abordate vor fi utile tuturor părților interesate.  Astfel cadrele didactice pot putea afla punctele de vedere ale angajatorilor legate de cerințele acestora în ceea ce privește nivelul de pregătire a absolvenților. În felul acesta se pot face demersuri pentru adaptarea curriculei universitare.  Prin aceste demersuri firmele își pot asigura în viitor angajați competenți, iar studenții și absolvenții își vor găsi mai ușor un loc de muncă potrivit în funcție de nivelul lor de educație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesori, absolvenți și angajatori, reuniți astăzi la USV într-un eveniment de promovare a inserției profesionale.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesori, absolvenți și angajatori, reuniți astăzi la USV într-un eveniment de promovare a inserției profesionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei