Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 120 (7732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ziua și transferul la CSU din Suceava

Marţi, 25 Mai 2021 (11:16:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revenire de senzație la CSU din Suceava. Interul stânga Adrian Tîrzioru a confirmat, marți, că va îmbrăca din nou tricoul „alb-albastru” care i-a adus consacrarea, la doar o zi distanță după ce a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani.

„N-a fost o alegere grea să mă întorc la Suceava. Pot să zic chiar că m-am întors acasă, ținând cont că am evoluat la CSU mai bine de 8 ani, și la această echipă m-am format ca jucător și ca om. Am vorbit cu antrenorii despre ceea ce se dorește la Suceava, cred că o să fie un proiect de succes și sper să pun și eu umărul. Ținând cont de jucătorii care sunt deja la echipă și de cei care o să vină în această vară, cred că Clubul Sportiv Universitar poate ataca un loc de play-off în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor”, a declarat Adrian.

Tîrzioru a început handbalul la vârsta de 12 ani, la Liceul cu Program Sportiv din Botoșani, iar în 2010 a ajuns la CSU Suceava, unde a rămas 5 sezoane, perioadă în care a crescut mult în valoare, ajungând și jucător de bază la echipa națională de tineret. Între 2015 și 2016 a fost legitimat la Energia Pandurii Târgu Jiu, unde a avut ocazia să evolueze în Cupa EHF, după care a revenit pentru alte trei sezoane la CSU. În 2019 s-a transferat la CSM Bacău, pentru ca, începând de săptămâna aceasta, să devină din nou jucătorul grupării sucevene.

Adrian Târzioru este al patrulea transfer anunțat de oficialii de la CSU pentru următorul sezon, după turcul Cemal Kutahya, adus de la Beykoz Belediye Hentbol, și Alexandru Bologa și Leonard Ștefan, care vin de la CSM Făgăraș.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua și transferul la CSU din Suceava.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ziua și transferul la CSU din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei