Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 115 (7727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri, la Shopping City Suceava

Miercuri, 19 Mai 2021 (09:12:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă ediție „Trend Mariaj” va avea loc, în perioada 21 – 23 mai, la Shopping City Suceava. Evenimentul, dedicat viitorilor miri dornici să afle care sunt cele mai noi tendințe în materie de nunți, va reuni, timp de trei zile, specialiști din diverse domenii.

Toți cei care se pregătesc de nuntă vor avea ocazia să descopere o multitudine de oferte și servicii de care au nevoie pentru organizarea cu succes a nunții.

Specialiștii din domeniu, prezenți la Shopping City Suceava de vineri până duminică, îşi aşteaptă vizitatorii cu o abordare fresh, dar și cu cele mai noi tendinţe şi idei în materie de nunţi: rochii de mireasă și costume de mire, torturi, prăjituri, candy baruri și ice bar, decoraţiuni şi aranjamente florale, lumânări, inele de logodnă şi verighete, servicii foto și servicii video, cabine foto, invitaţii personalizate şi mărturii, artişti şi formaţii.

Viitorii miri vor fi consiliați în legătură cu tot ce este nou, ce li se potrivește cel mai bine și vor afla, cu siguranță, care sunt elementele care vor face ca nunta lor să fie exact așa cum au visat.

Cei interesațivor putea alege din ofertele extrem de variate de invitaţii şi mărturii, verighete din aur alb, galben ori rose, rochii de mireasă, dar vor avea şi ocazia să vizualizeze albumele şi portofoliile fotografilor şi videografilor prezenţi la târg.

În plus, vor putea admira amenajările şi decoraţiunile prezentate de experţii florali în culoarea anului sau tematici de nuntă cât mai diverse.

Organizarea nunții poate fi o etapă solicitantă şi stresantă pentru orice cuplu, motiv pentru care recomandarea specialiştilor este ca viitorii miri să fie informaţi, să îşi împartă sarcinile pe etape şi să le rezolve din timp. Și în acest an, specialiștii prezenți la „Trend Mariaj” vin în ajutorul tuturor celor care au decis să se căsătorească cu o gamă variată de servicii, idei și oferte personalizat. Evenimentul se va desfășura conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemic actual.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei