Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 115 (7727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premii pentru trei masterande ale Universității ”Ștefan cel Mare” la o conferință națională studențească

Miercuri, 19 Mai 2021 (09:24:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei masterande ale Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava au obținut premii la conferința națională studențească PERFORMED – „Performanță și calitate în educație”, ediția a X-a. Concursul s-a derulat online și a fost organizat de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, iar în afara masteranzilor suceveni au mai participat studenți de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și Universitatea „Babes Bolyai”. Clapona Simona Anton (Delibaș) a obținut premiul I, Anca Maria  Pînzariu (Grigoraș) a luat premiul III, în timp ce Geogiana Elena Pădurariu a fost recompensată cu mențiune. Cele trei studente au fost coordonate de conf. univ. dr. Otilia Clipa și de lector univ. dr. Diana Duca, de la Facultatea de Științe ale Educației. Masterandele au propus lucrări de cercetare cu subiecte actuale și prioritare pentru educație, privind integrarea tehnologiilor informaționale în procesul didactic, rolul activităților ludice pentru preșcolari, precum și fenomenul anxietății legate de testare și creșterea rezilienței elevilor în contextul evaluării școlare. Lucrările au fost foarte apreciate pentru tematică, pentru partea teoretică foarte bine documentată și, mai ales, pentru partea de analiză statistică realizată. Evenimentul a avut un impact pozitiv în rândul studenţilor Facultăţii de Ştiinţe ale Educației, care au susținut rezultatelor propriilor cercetări și au interacționat cu studenții din celelalte universități, luând contact cu teme de cercetare actuale. ”Premiile obținute de masterandele USV validează, din nou, calitatea formării din învățământul educațional sucevean. În plus, participarea la această conferinţă a permis consolidarea parteneriatelor între studenții Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava și cei ai universităților participante, parteneriate care vizează colaborarea în cadrul unor proiecte de formare și de cercetare din domeniul educațional”, se arată într-un comunicat al USV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru trei masterande ale Universității ”Ștefan cel Mare” la o conferință națională studențească.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii pentru trei masterande ale Universității ”Ștefan cel Mare” la o conferință națională studențească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei