Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 105 (7717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

300 de doze de vaccin Johnson, la cabinete ale medicilor de familie din Suceava și 9 comune

Vineri, 7 Mai 2021 (14:09:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția de Sănătate Publică Suceava a primit, vineri, 300 de doze de vaccin anti-Covid-19 Johnson & Johnson, care vor fi distribuite primelor cabinete ale medicilor de familie care au înscris pacienți în vederea vaccinării. Purtătorul de cuvânt al DSP, Gabriela Băncilă, a informat că aceste cabinete medicale sunt amplasate în localitățile Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănăstirea Humorului, Straja, Falcău și Suceava.

Acest vaccin anti-Covid-19 are avantajul că se efectuează într-o singură doză, la cabinetul medicului de familie. „Facem apel către populație să se adreseze cu încredere medicilor de familie și să solicite vaccinarea antiCovid-19, fără programare prealabilă pe platformă”, a afirmat Gabriela Băncilă.

Ea a mai spus că în cursul zilei de 6 mai a.c., în județ s-au vaccinat 1.352 persoane, dintre care 365 cu prima doză și 987 cu doza a II-a. Cele mai multe persoane s-au vaccinat la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava - 264, apoi la cel de la stadionul Vatra Dornei - 156, Iulius Mall Suceava – 150, sala de sport Marginea – 144, Căminul Cultural Sf. Ilie, Șcheia – 142, Spitalul Gura Humorului – 120 de persoane. La centrul de la Căminul Cultural din Salcea s-au vaccinat 86 de persoane, la cele de la Școala Gimnazială „Al.I. Cuza” Fălticeni” și Casa de Cultură „Mihai Teliman” Siret  – câte 70, Căminul Cultural „Al. Arșinel” Dolhasca – 66, sala sport Broșteni – 31, sala de sport a Colegiului Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 21, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și la parcul zoologic Rădăuți – câte 11 persoane.  

Până la data de 7 mai a.c., în județul Suceava s-au vaccinat 67.268 persoane, din care 51.457 persoane au primit și doza a II-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 300 de doze de vaccin Johnson, la cabinete ale medicilor de familie din Suceava și 9 comune.
 Vizualizări articol: 1540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
300 de doze de vaccin Johnson, la cabinete ale medicilor de familie din Suceava și 9 comune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei