Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 104 (7716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

România începe calificările pentru Europene cu doi suceveni în lot

Joi, 6 Mai 2021 (12:55:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentativa masculină de volei a României debutează joi, de la ora 20:00, contra Albaniei, în preliminariile Campionatului European din 2021, în cadrul unui turneu care are loc la Nitra, în Slovacia. Printre cei 14 jucători convocați de selecționerul Dănuț Pascu pentru această acțiune fac parte și doi suceveni, este vorba de Adrian Aciobăniței, proaspăt campion al Franței, cu AS Cannes, și foarte tânărul Alexandru Rață, în vârstă de doar 20 de ani, care în acest sezon și-a trecut în palmares titlul național, cu echipa sa de club, Arcada Galați.

Din grupa „tricolorilor” mai fac parte Elveția și țara gazdă, Slovacia. Calificările ar fi trebuit să înceapă vara trecută, dar din cauza pandemiei de coronavirus etapele s-au amânat. Acum, Confederația Europeană de Volei a restrâns calificările la două turnee, în afară de cel din Slovacia urmând să se mai joace unul la Ploiești, între 14 și 16 mai.

Se califică la turneul final al Campionatului European 2021 câștigătoarele celor 7 grupe preliminare și cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 2. Turneul final se va disputa în patru țări: Polonia, Cehia, Estonia și Finlanda, între 1-19 septembrie. Pe lângă cele patru gazde, la turneul final mai sunt calificate direct, în urma rezultatelor înregistrate la precedentului European, opt formații: Serbia, Slovenia, Franța, Rusia, Italia, Ucraina, Germania și Belgia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România începe calificările pentru Europene cu doi suceveni în lot.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
România începe calificările pentru Europene cu doi suceveni în lot5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei