Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 103 (7715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

O gospodărie din Frătăuții Vechi s-a făcut scrum în urma unui incendiu devastator

Miercuri, 5 Mai 2021 (09:13:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu devastator a mistuit marți seară o întreagă gospodărie din satul Frătăuții Vechi. Pentru stingerea vâlvătăilor a fost nevoie de mai bine de două ore de luptă, la fața locului fiind trimise nu mai puțin de 8 autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Rădăuți, dar și lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi și Gălănești. La incendiu a ajuns și o ambulanță SMURD, echipajul fiind nevoit să acorde îngrijiri unei femei, în vârstă de 58 de ani, și unui bărbat, de 28 de ani, care au suferit atacuri de panică. După ce au fost stabilizați, cei doi au refuzat transportul la spital. În momentul în care autospecialele de stingere au ajuns la gospodăria cuprinsă de flăcări ardeau casa de locuit și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la o gospodărie învecinată. Focul a fost stins în jurul orei 19.30, iar la final s-a constatat că au ars acoperișul casei de locuit pe 50 mp, acoperișul bucătăriei de vară pe 60 mp, șura, depozitul de furaje și alte anexe pe o suprafață totală de 140 mp, dar și bunuri materiale aflate în construcțiile afectate de foc. S-au degradat tavanul casei și cel al bucătăriei de vară, precum și elemente de tâmplărie din PVC de la cele două construcții. Pompierii spun că incendiul a plecat de la depozitul de furaje, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O gospodărie din Frătăuții Vechi s-a făcut scrum în urma unui incendiu devastator.
 Vizualizări articol: 1439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O gospodărie din Frătăuții Vechi s-a făcut scrum în urma unui incendiu devastator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei