Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 98 (7710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preotul Ionel Vrăjitoru, de la Liteni, a murit marți dimineață la vârsta de 77 de ani

Marţi, 27 Aprilie 2021 (16:52:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preotul Ionel Vrăjitoru, de la Parohia „Sf. Trei Ierarhi” Liteni, a murit marți dimineață, la vârsta de 77 de ani, lăsând în urmă multe regrete. Părintele Ionel, născut pe 1 aprilie 1944, era pensionar și slujea la Altar alături de fiul său, pr. paroh Claudiu Vrăjitoru.

Primarul comunei Liteni, Tomiță Onisii, ne-a spus că plecarea la cele veșnice a părintelui Ionel Vrăjitoru este o mare pierdere pentru comunitate. „A fost un om echilibrat, diplomat, un bun psiholog, știa cum să vorbească cu fiecare om care-i cerea ajutorul. A contribuit mult la ridicarea bisericii din satul Vercicani, dar a fost un bun duhovnic și un bun organizator al bisericii unde a slujit toată viața. Îl căutau oameni din toată țara, ceea ce mă face să cred că nu degeaba. Este o pierdere foarte mare pentru noi. Ne-a fost un sprijin mereu și ne va lipsi foarte mult. Era activ. Un om al acțiunii. În ultimele zile am înțeles că s-a simțit puțin mai slăbit. Asta a fost voia lui Dumnezeu. O să-i păstrăm veșnic amintirea și o să-l pomenim mereu în rugăciuni. Condoleanțe și familiei, soției și celor doi copii”, a fost mesajul primarului Tomiță Onisii.

Pr. Teodor Ciurariu, de la Dorohoi, a spus despre părintele Ionel Vrăjitoru: ”Un fin psiholog! Un preot elegant și plăcut. Eu personal am amintiri plăcute despre el, am slujit deseori cu el. M-a ajutat să pictez paraclisul din incinta Spitalului Municipal din Dorohoi. Mi-a promis că mă va ajuta și la construcția bisericii de aici. De acum o va face de sus, de acolo de unde este, mijlocind cu rugăciunile sale înaintea Tronului Preasfintei Treimi. Pe multă lume a ajutat să-și redobândească echilibrul, chiar dacă uneori a fost contestat de unii <frați> în Hristos Domnul! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe părintele Ionel. Transmitem sincere condoleanțe doamnei preotese, cât şi părintelui Claudiu - fiul său”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preotul Ionel Vrăjitoru, de la Liteni, a murit marți dimineață la vârsta de 77 de ani.
 Vizualizări articol: 8289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Preotul Ionel Vrăjitoru, de la Liteni, a murit marți dimineață la vârsta de 77 de ani3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei