Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 93 (7705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vasile Bolohan și Andrei Bacoș au început o campanie de strângere de bunuri pentru bătrânii de la Solca și Bogdănești

Miercuri, 21 Aprilie 2021 (11:12:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii Vasile Bolohan și Andrei Bacoș au început o campanie de strângere de bunuri pentru bătrânii de la Solca și Bogdănești. Este vorba de beneficiarii Căminului de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești, unde sunt îngrijiți peste 150 de vârstnici, și cei 70 de „bunici” de la Căminul de Persoane Vârstnice Solca. Mulți dintre acești bătrâni sunt imobilizați la pat, deci au nevoie și de pampers și șervețele umede. Până pe 28 aprilie, toți cei care vor să se alăture campaniei pot să doneze alimente, fructe, legume, materiale pentru curățenie și igienă etc. pentru vârstnicii din cele două cămine de bătrâni.

Andrei Bacoș (tel. 00 40 741 993 127) este dispus să strângă orice ajutor până pe 28 aprilie, pentru ca, mai apoi, toate darurile să fie duse la cele două centre de bătrâni, pentru a le face o bucurie „bunicilor” înainte de sărbătoarea Învierea Domnului (2 mai). „Cerșim, cum s-ar zice, pentru că trebuie, pentru că sunt mulți oameni care au nevoie de ajutor, pentru că de fiecare dată când am lansat o companie de ajutorare ne-ați fost alături și ne-ați dat putere să continuăm. Toți avem <rate> la viață și trebuie să mai dăm ceva înapoi. Puteți lua legătura cu Andrei Bacoș pentru orice ajutor. Vă mulțumim din inimă, oameni buni. Împreună facem bine!”, este mesajul suceveanului Vasile Bolohan, care a demonstrat de-a lungul timpului că unde-s mulți puterea crește. Așa pot fi ajutați mai mulți oameni aflați în dificultate.

De această dată, este vorba de „bunicii” rătăciți din căminele de bătrâni, oameni care sunt vizitați rar de rude, persoane care spun mulțumesc și pentru un zâmbet, darmite pentru o floare, o îmbrățișare, o prăjitură, un fruct. Să nu uităm de „bunicii” din căminele de bătrâni de la Solca și Bogdănești. Sunt singuri și s-ar bucura tare mult ca cineva să-i viziteze, să le ofere un dar, să le spună o vorbă bună. Avem ocazia să ne alăturăm campaniei lansate de cei doi suceveni inimoși, Vasile Bolohan și Andrei Bacoș, și să dăruim produse alimentare, produse de igienă etc. atât de necesare întreținerii zecilor de bătrâni aflați în căminele sociale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Bolohan și Andrei Bacoș au început o campanie de strângere de bunuri pentru bătrânii de la Solca și Bogdănești.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Vasile Bolohan și Andrei Bacoș au început o campanie de strângere de bunuri pentru bătrânii de la Solca și Bogdănești5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei