Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 91 (7703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CSM Suceava a încheiat barajul pentru promovarea în primul eșalon pe locul al treilea

Luni, 19 Aprilie 2021 (16:53:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La capătul unui sezon în care nu a cunoscut gustul înfrângerii în Divizia A2, formația de volei masculin CSM Suceava și-a câștigat dreptul de a participa la barajul în trei pentru promovarea în primul eșalon, alături de grupările Rapid București și Titanii ASE București. Întrecerea a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Capitală. Spre deosebire de cele două adversare, care se bazează pe un lot competitiv și o susținere certă, tânăra echipa antrenată de Tudor Orășanu s-a prezentat la turneul de promovare fără un obiectiv clar. Sucevenii au pierdut ambele meciuri, 0-3 (21-25, 17-25, 23-25) cu Rapid și 0-3 (15-25, 18-25, 13-25) cu Titanii ASE, urmând să evolueze în ediția viitoare de campionat tot în Divizia A2.

„Nu am ce să le reproșez băieților mei. În primul meci, cu marea favorită, Rapid, am evoluat chiar foarte bine. Totuși, am pierdut primul set la 21 și ultimul la 23, însă am arătat că putem. În duelul cu Titanii București presiunea a fost prea mare pentru tinerii noștri. După ce au încercat ceva în debut, s-au zăpăcit pe parcurs, pentru că se gândeau că va fi mai ușor. În ce privește această a doua echipă din București, ea a fost construită special pentru a promova în Divizia A1 în această perioadă de pandemie. Pe lângă juniorii de mare valoare din lot, Titanii București au avut în componență și doi voleibaliști de top din primul eșalon valoric. Una peste alta, chiar am fost mulțumit de modul în care ne-am prezentat, iar unii din tinerii noștri au arătat că au progresat foarte mult”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

În ultimul joc, Rapid a trecut cu 3-0 de Titanii ASE, ambele combatante obținând promovarea în Divizia A1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM Suceava a încheiat barajul pentru promovarea în primul eșalon pe locul al treilea.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSM Suceava a încheiat barajul pentru promovarea în primul eșalon pe locul al treilea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei