Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 91 (7703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Angajații unei firme sucevene și-au propus să planteze 50.000 de puieți în acest an

Luni, 19 Aprilie 2021 (15:08:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajații firmei sucevene UrsPack, producător local de ambalaje biodegradabile, și-au propus să planteze nu mai puțin de 50.000 de puieți în acest an, primii 15.000 de arbori fiind deja plantați în urma unor acțiuni care au avut loc săptămânile trecute la Bosanci și la Hănțești.

Reprezentanții societății au anunțat că au lansat luna aceasta Campania #1copacpean și că și-au propus pentru 2021 un total de 10 acțiuni de împădurire în localități diferite de pe raza județului Suceava.

Primele două acțiuni au avut loc, așa cum am menționat anterior, la Bosanci (unde UrsPack își desfășoară activitatea) și la Hănțești, urmând ca armata de voluntari implicată în acest proiect (din care poți face parte și tu, vezi detalii mai jos!) să planteze arbori și la Salcea, Todirești, Dărmănești etc. Campania se va desfășura în două etape de plantare, primăvara și toamna, iar calendarul activităților este actualizat periodic și disponibil pe pagina de Facebookși pe www.urspack.com.

 

·        „Ne dorim să creăm un efect de domino”

 

De ce #1copacpean, ne explică Mihaela Dalar Stanca, responsabil de proiect din partea UrsPack: Credem că obiectivul pe care ni l-am propus la nivel de companie, acela de a planta 50.000 de puieți în primăvara și toamna acestui an, poate fi multiplicat cu ajutorul fiecărui român care se simte inspirat și motivat să facă acest gest extrem de mic, dar cu impact major. Ne dorim să creăm un efect de domino și fiecare persoană să se poată mândri cu #1copacpean plantat.

Campania #1copacpean a adunat deja în jurul ei mai multe grupuri de voluntari, dar și parteneri care susțin inițiativa. Printre voluntarii angrenați în campanie se numără angajați și parteneri ai UrsPack, activiști de mediu, elevi, cercetași, studenți, dar și foști deținuți. Aceștia din urmă fac parte dintr-un alt proiect de succes al celor de la UrsPack, de reintegrare în societate a persoanelor care se eliberează din penitenciarele din România, prin angajarea în cadrul companiei.

De la începutul inițiativei (2016), în cadrul companiei au fost angajați 25 de foști deținuți.

 

·        “Să spunem naturii, în cât mai multe feluri posibile, mulțumesc

 

Cofondatorul UrsPack, Vasile Avram Ursaciuc, prezent și el la acțiunile de plantare, alături de partenerul său, Gheorghe Ignat, a declarat că ideea campaniei a venit ca un manifest pentru conștientizarea problemelor mediului înconjurător, manifest transformat în acțiuni concrete “pentru a da înapoi naturii măcar o parte din bogăția pe care ne-o oferă”.

Suntem responsabili și datori să spunem naturii, în cât mai multe feluri posibile, mulțumesc”, a subliniat Vasile Avram Uraciuc.

Reprezentanții UrsPack au realizat și un clip video de la acțiunea de acum aproximativ o săptămână și jumătate, de la Bosanci, clip pe care îl puteți urmări pe pagina lor de Facebook sau pe contul lor de YouTube.

UrsPack este o companie cu o activitate dedicată exclusiv industriei de HoReCa, iar ambalajele produse sunt utilizate, zilnic, în peste 400 de locații ale unor mari lanțuri de restaurante, fast-food-uri, cafenele, catering și patiserii.

Începând cu anul 2016,ambalajele eco-friendly produse în unitatea din Bosanci, județul Suceava, au trecut granița și sunt livrate în țări ca Germania, Italia, S.U.A., Franța, Olanda, Spania, Anglia și Algeria. Printre clienții UrsPack se numără: Salad Box, Spartan, Noodle Pack, Mesopotamia, Presto Pizza, Hercule sau Mado.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajații unei firme sucevene și-au propus să planteze 50.000 de puieți în acest an.
 Vizualizări articol: 1580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angajații unei firme sucevene și-au propus să planteze 50.000 de puieți în acest an5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei