Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 86 (7698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poetul Ioan Mateiciuc și poeta Ioana Tătărușanu, invitați, sâmbătă, la Seara de poezie

Marţi, 13 Aprilie 2021 (09:27:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poetul Ioan Mateiciuc și poeta Ioana Tătărușanu sunt invitați sâmbătă, 17 aprilie 2021, începând cu ora 16.00, la Seara de Poezie 4 (serie nouă), organizată de Casa de Poezie „Light of ink”, la Mefi Cafe – Mandachi Hotel & Spa. Moderatorii serii sunt Antonia Mihăilescu și Vlad Sibechi. Ei vor dialoga cu Ioan Mateiciuc despre volumul de poezii „anchilopoetica” (ilustrații de Ioniță Benea; prefață de Simona Modreanu, prezentare pe coperta a 4-a: Liviu Antonesei, cuvânt însoțitor pe coperta interioară: Andrei C. Șerban; redactor de carte: Gabriel Cheșcu), apărut în 2020 la Alexandria Publishing House (https://www.librariilealexandria.ro/ioan-mateiciuc).

Ioan Mateiciuc (n. 1986, Siret) a studiat Filosofie aplicată și Management cultural la Universitatea „Al. I. Cuza” Iași. Este director la Centrul Cultural „Mihai Teliman” din Siret. A debutat în anul 2010, în volumul colectiv „Antologia vinovatelor plăceri” la Festivalul Artelor din București. A publicat în 2012 volumul de poeme „open de dor” (Alexandria Publishing House), distins cu Premiul pentru debut al Societății Scriitorilor Bucovineni. În anul 2015 este inclus în antologia de poezie „Ziduri între vii” a clubului de lectură Zero+ de la Iași, iar în anul 2019 editează antologia de poeme “Zece ani” în cadrul festivalului de atitudine culturală Folkever.

Poeta Ioana Tătărușanu debutează la Seara de Poezie. Născută în anul 2001, la Iași, este studentă în anul I la Facultatea de Litere din București. În liceu, a fost redactor-șef al revistei Alecart. A participat la festivalurile Poets in Transylvania și Poezia e la Bistrița (ca jurnalist cultural). A citit poezie la Institutul Blecher și cenaclul Junimea din Iași. Publică, de asemenea, cronică literară în paginile revistelor de profil. Organizatorii evenimentului cultural transmit că toți participanții vor respecta protocolul Covid-19: mască, gel dezinfectant, distanțare socială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poetul Ioan Mateiciuc și poeta Ioana Tătărușanu, invitați, sâmbătă, la Seara de poezie.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poetul Ioan Mateiciuc și poeta Ioana Tătărușanu, invitați, sâmbătă, la Seara de poezie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei