Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 75 (7687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șase studenți voluntari, premiați pentru implicarea în proiectele de dezvoltare durabilă „EduGreen” și „EN-POWER”

Miercuri, 31 Martie 2021 (14:06:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC) a premiat recent șase studenți voluntari de la specializarea Asistență Socială din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.

În perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021, Anamaria Boca, Andreea Boca, Iuliana Buta, Roxana Canciuc, Alexandra Popovici și Anamaria Zugravu au desfășurat stagii de voluntariat în domeniul social, lucrând îndeaproape cu specialiștii asociației pentru implementarea proiectelor „EduGreen” și „EN-POWER”

Evenimentul s-a desfășurat la sediul ACDC, cu participarea președintelui asociației, Vasile Gafiuc, în prezența lui Vlad Adomnicăi, coordonatorul voluntarilor din cadrul aceleiași instituții, și a lectorului univ. dr. Cristina Cormoș, de la departamentul de Științe Umane și Social – Politice al universității sucevene.

Din grupul celor șase studenți face parte și Iuliana Buta, reprezentantă a Instituției Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Suceava, care a sprijinit buna desfășurare a celor două proiecte „prin activitatea de advocacy”.

Președintele asociației, Vasile Gafiuc, a înmânat tuturor voluntarilor diplome, în semn de recunoștință pentru eforturile depuse în sfera incluziunii sociale, acțiunea fiind urmată de o prezentare susținută de Vlad Adomnicăi, prezentare care a cuprins momente de pe tot parcursul colaborării și mai multe mesaje de susținere din partea membrilor ACDC.

·       Anchete sociale pentru 75 de familii, unde locuiesc aproximativ 190 de copii

Proiectul „EduGreen – Acces la educație prin intermediul energiei verde” s-a desfășurat în perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021, cu scopul de a facilita accesul la educație pentru 30 de copii din clasele V-VIII din cătunul Țîmpoceni, comuna Păltinoasa. Voluntarii s-au deplasat în teren de mai multe ori pe parcursul celor 12 săptămâni, desfășurând anchete sociale pentru 75 de familii, unde locuiesc aproximativ 190 de copii. Cu sprijinul financiar acordat de Enel România, au fost achiziționate obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru acești școlari, cât și tablete care să le permită accesul la educație, în contextul școlii online.

Cu prilejul acestor deplasări, s-au desfășurat și acțiuni de identificare a profilului consumatorilor vulnerabili de energie electrică din regiunea de Nord – Est, nevoile acestora fiind însumate prin proiectul „EN-POWER”, implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, alături de parteneri locali.

Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară este o organizație care sprijină dezvoltarea comunitară prin activități de consultanță în domenii cheie pentru dezvoltarea durabilă.

Pentru mai multe informații legate de stagiile de voluntariat desfășurate de ACDC, puteți lua legătura cu Vlad Adomnicăi, coordonator voluntari. Email: recrutare@bucovinainstitute.org, tel: 0230 525 128.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase studenți voluntari, premiați pentru implicarea în proiectele de dezvoltare durabilă „EduGreen” și „EN-POWER”.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase studenți voluntari, premiați pentru implicarea în proiectele de dezvoltare durabilă „EduGreen” și „EN-POWER”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei