Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 67 (7679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numărul sucevenilor vaccinați se apropie în ritm alert de cel al sucevenilor care au avut Covid

Luni, 22 Martie 2021 (16:01:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ritmul de vaccinare împotriva Covid-19 în județul Suceava, de peste 1.300 de persoane pe zi, face ca numărul sucevenilor care au primit vaccinul să se apropie de cel al locuitorilor din județ care au fost confirmați cu SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei până acum. Astfel, până la această dată au fost confirmați 22.322 de suceveni și au primit ambele doze de vaccin anti-Covid 19.053 de persoane. 42.866 persoane din județ au primit până acum o doză de vaccin. Cu siguranță că printre cei vaccinați se regăsesc și persoane care au avut boala anterior, dar foarte mulți au anticorpi pentru SARS-CoV-2 doar în urma vaccinării. Aceasta ar putea fi o explicație pentru rata de infectare scăzută, de 1,03 la mia de locuitori, la această dată fiind cea mai scăzută din țară.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că duminică, 21 martie a.c., s-a vaccinat 1.326 persoane, dintre care  1.323 cu doza I și trei cu doza a II-a. Cele mai multe persoane s-au vaccinat la centrul organizat la Spitalul Județean de Urgență Suceava – 198, la Spitalul Orășenesc Gura Humorului - 126 și la centrele de la Spitalul Municipal Fălticeni și Iulius Mall - câte 120. Cel mai mic număr de vaccinări se înregistrează la centrul din incinta Parcului Zoo Rădăuți – 33 și la cel de la sala de sport a Colegiului Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, ambele utilizând vaccin Oxford-AstraZeneca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul sucevenilor vaccinați se apropie în ritm alert de cel al sucevenilor care au avut Covid.
 Vizualizări articol: 1854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul sucevenilor vaccinați se apropie în ritm alert de cel al sucevenilor care au avut Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei