Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 66 (7678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zona Vama - Câmpulung Moldovenesc, periată de polițiști timp de cinci ore

Duminică, 21 Martie 2021 (14:55:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acțiune de control s-a derulat sâmbătă seară în zona localităților Câmpulung Moldovenesc și Vama. Forțe de ordine ale Poliției și Jandarmeriei, însoțite și de ”mascați” ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au periat restaurante și localuri publice pentru a vedea cum sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV2. Timp de cinci ore au fost verificate 20 de unități economice și au fost controlate 100 de autovehicule, dar și 160 de persoane. S-au constatat mai multe nereguli, motiv pentru care s-au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.500 de lei, din care 21 pentru nerespectarea măsurilor de prevenire COVID-19, iar una pentru abateri la circulația pe drumurile publice. De asemenea, 20 de persoane au fost avertizate pentru portul necorespunzător al măștii de protecție sanitară. Polițiștii suceveni reamintesc faptul că de o săptămână sunt în vigoare noi măsuri restrictive în ceea ce privește deplasarea persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 22:00 - 05:00, perioadă când se poate ieși doar cu motive întemeiate și în baza unei declarații pe proprie răspundere.Circulația persoanelor este permisă în intervalul mai sus precizat pentru următoarele motive: 

  • deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
  • deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente; 
  • deplasări în afara localității a persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei; 
  • deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie. 

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional sunteți obligați să prezentați, la cererea forțelor de ordine, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere. 

Declarația pe proprie răspundere trebuie să cuprindă: numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona Vama - Câmpulung Moldovenesc, periată de polițiști timp de cinci ore.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zona Vama - Câmpulung Moldovenesc, periată de polițiști timp de cinci ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei