Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 66 (7678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr sucevean de numai 19 ani, condamnat cu executare după ce a provocat un accident mortal

Duminică, 21 Martie 2021 (11:47:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de numai 19, din comuna Ipotești, a fost condamnat la o pedeapsă de 3 de închisoare cu executare. Eduard Gherasim se află în arest la domiciliu și a fost judecat pentru un accident mortal pe care l-a provocat pe 15 octombrie 2020, în timp se deplasa cu un Audi închiriat dinspre Bucecea spre Siret. El a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și efectuarea de reparații neautorizate la mașină după producerea accidentului.

Condamnarea lui Eduard Gherasim a venit după numai un termen de judecată, iar tânărul s-a ales și cu o pedeapsă complementară constând în interzicerea exercitarea dreptului de a conduce orice vehicul pentru care legea prevede necesitatea deținerii permisului de conducere pe o perioadă de trei ani.

Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Dorohoi, însă hotărârea nu este definitivă și a fost atacată deja la Curtea de Apel Suceava. Pentru daune morale către familia victimei s-a constituit un alt dosar care se va judeca separat.

Accidentul mortal a avut loc pe 14 octombrie 2020, pe raza localității Cândești. Tânărul, aflat la volanul unui Audi, a izbit cu mașina un localnic de 49 ani, care circula pe marginea șoselei lângă o bicicletă, cu două vaci. În urma impactului, localnicul a suferit mai multe leziuni grave și a murit în scurt timp, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale care au încercat să-l salveze.

Eduard Gherasim a părăsit locul accidentului, însă polițiștii botoșăneni au efectuat mai multe investigații și l-au identificat. După ce au adunat mai multe probe, anchetatorii au descins la locuința lui și l-au reținut. Cercetările aveau să arate că în cele patru zile care s-au scurs de la producerea accidentului și până la capturarea lui, tânărul și-a procurat elementele de caroserie auto, pe care le-a asamblat personal, cele avariate aruncându-le în încercarea de a ascunde urmele accidentului. Arestat preventiv în primă fază, Eduard Gherasim a fost plasat ulterior în arest la domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr sucevean de numai 19 ani, condamnat cu executare după ce a provocat un accident mortal.
 Vizualizări articol: 3393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr sucevean de numai 19 ani, condamnat cu executare după ce a provocat un accident mortal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei