Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 66 (7678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curg condamnările pentru un infractor înrăit din Dolhasca

Duminică, 21 Martie 2021 (16:12:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ cu o listă de infracțiuni lungă a fost condamnat recent de magistrații suceveni pentru fapte de violență. Ionuț Ilinca, zis ”Blondu”, din Dolhasca, a primit două condamnări de câte 8, respectiv 4 luni pentru lovire și alte violențe, dar și 2 luni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Pedeapsa finală a fost de 10 luni de închisoare, la care s-a adăugat un este de pedeapsă de 417 luni dintr-o condamnare anterioară. Ionuț Ilinca se afla deja în penitenciar unde executa o condamnare dictată de magistrații din Bihor pentru un furt calificat, cu un prejudiciu de peste 12.000 de euro. Aceștia l-au găsit vinovat pentru faptele descrise de procurori și i-au aplicat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

  • Trimis în judecată pentru că a violat și tâlhărit o femeie mama a patru copii

 

”Blondu” mai este trimis în judecată după ce a violat și tâlhărit o femeie din Dolhasca. Fapta s-a petrecut pe data de 3 decembrie, iar victima este o femeie de 39 ani. Aceasta le-a povestit polițiștilor că în cursul nopții o persoană necunoscută a intrat în incinta locuinței sale, ocazie cu care inițial a agresat-o, iar apoi a violat-o. Ea a spus că nu cunoaște semnalmentele violatorului, întrucât afară era întuneric când femeia a ieșit din locuință, iar în interiorul curții a fost bruscată, fiind dusă apoi în casă unde a fost violată. În aceste condiții polițiștii au solicitat sprijinul laboratorului criminalistic din cadrul IPJ Suceava, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Femeia a fost transportată la spital, unde a fost examinată medico-legal.

Echipa de polițiști criminaliști au constatat că femeia locuiește într-o casă din orașul Dolhasca împreună cu soțul ei și 4 copii minori. Soțul femeii este cioban și în timpul nopții fusese plecat la stână. În cursul nopții, în jurul orei 02.30-03.00

La plecarea din locuință, agresorul a furat și telefonul mobil pe care-l avea femeia.

 

  • Probe ADN ridicate de pe brațul victimei după ce aceasta a fost mușcată de agresor

 

În timpul cercetărilor efectuate la fața locului au fost identificate fragmente de urme papilare și urme biologice, care au fost apoi exploatate. Victimei i s-au recoltat probe ADN, fiind apoi stabilit un cerc de suspecți care au fost verificați. 

Cercetările efectuate în cursul zilelor ce au urmat au stabilit că un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitate, este principalul suspect de comiterea tâlhăriei calificate și a infracțiunii de viol. În urma probelor ridicate de la locul faptei și a unei descinderi la locuința suspectului, au fost ridicate suficiente probe care îl indicau ca autor pe Ionuț Ilinca. Astfel, cu ocazia percheziției domiciliare au fost identificate mai multe obiecte de îmbrăcăminte, parte din ele fiind recunoscute de către victimă ca fiind purtate de autor în noaptea săvârșirii infracțiunii. Totodată a fost identificată pe antebrațul drept al suspectului o plagă mușcată, despre care medicii legiști au concluzionat că s-a putut produce prin mușcare de către o persoană, în cursul anchetei victima relatând verbal faptul că în noaptea incidentului a reușit să-l muște pe autor de brațul drept. La sediul poliției au fost examinate apoi criminalistic obiectele de îmbrăcăminte ridicate de la suspect și au fost recoltate probe ADN pentru efectuarea unei expertize genetice. Probele ridicate l-au indicat drept autor al infracțiunii de viol comis asupra femeii din orașul Dolhasca, însă confirmarea avea să apară în cursul lunii ianuarie a acestui an, când și probele ADN l-au reconfirmat ca autor al infracțiunilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curg condamnările pentru un infractor înrăit din Dolhasca.
 Vizualizări articol: 2219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curg condamnările pentru un infractor înrăit din Dolhasca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei