Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 58 (7670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Forestierii” abordează sezonul de primăvară cu gândul la promovare

Joi, 11 Martie 2021 (14:33:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campionatul Ligii a III-a se va relua sâmbătă, după o pauză de fix patru luni. Foresta Suceava, care drept obiectiv promovarea în eșalonul secund, va întâlni pe teren propriu, începând cu ora 15.00, formația Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Seriei I.

„Venim după o perioadă de inactivitate foarte lungă, așa că abia așteptăm să începem campionatul. Am făcut tot ce a depins de noi pentru a pregăti cum se cuvine returul, cu încrederea că rezultatele pe care le vom obține ne vor ajuta să ajungem la baraj și să obținem promovarea mult dorită. Consider că vom avea un meci dificil în prima rundă, mai ales că Ceahlăul Piatra Neamț este o echipă care și-a propus să câștige toate meciurile din această primăvară, pentru că doar așa mai pot spera să obțină calificarea pentru baraj. Sper ca jucătorii noștri să intre pe teren conștienți de importanța obiectivului pe care-l avem de îndeplinit și să câștigăm primele trei puncte puse-n joc în anul 2021”, a precizat președintele grupării sucevene, Andrei Ciutac.

La rândul său, antrenorul principal, Ivan Gvozdenovici, spune că s-a muncit bine în pauza de iarnă și se declară încrezător într-un final de sezon fericit.

„Chiar dacă de multe ori am fost nevoiți să ne antrenăm în condiții speciale din cauza condițiilor de iarnă, pot spune că am făcut o pregătire bună, astfel încât toți jucătorii se află la un nivel competitiv ridicat la startul competiției. Au venit șase nume noi, iar în cele șapte meciuri amicale fiecare fotbalist din lot a primit șansa de a-și demonstra valoarea. Suntem pe o poziție favorabilă, pe un drum bun, dar trebuie să fim foarte atenți la fiecare joc, la fiecare punct, pentru că în fotbal pot apărea oricând surprize. Deocamdată suntem concentrați sută la sută pe primul joc. I-am studiat pe cei de la Ceahlăul, iar fotbaliștii de acolo sunt tineri, aleargă bine și se descurcă excelent pe faza de contraatac”.

Căpitanul echipei, Dudu Drugă, este de părere că Foresta este mai puternică decât în tur, iar fotbaliștii nou-veniți s-au încadrat foarte bine, în vreme ce Andrei Cerlincă, un alt jucător important al echipei, crede că „galben-verzii” au toate atuurile pentru a câștiga duelul cu Ceahlăul, în condițiile în care el și colegii săi sunt mai experimentați și beneficiază și de avantajul terenului propriu.

Gruparea suceveană nu va putea conta la confruntarea cu nemțenii pe aportul accidentaților Radu Ungurianu și Abdoulaye Konate.

Foresta va aborda partea a doua a campionatului cu următorul lot de jucători:

Daniel Zvoronciuc, Rareș Gal – portari; Dudu Drugă, Paul Mateciuc, Eugeniu Celeadnic, Ruben Sumanariu, Cristi Novacek, Vlad Fărcășan, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Yanis Zouaoui, Lucian Sîncelean, Marius Filip, Vlăduț Cimbru, Ciprian Hostiuc, Darko Terzic, Abdoulaye Konate, Ion Postică, Radu Ungurianu, David Vultur, Robert Marin, Alexandru Marin și David Knezevic – jucători de câmp.
„Forestierii” au încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Forestierii” abordează sezonul de primăvară cu gândul la promovare.
 Vizualizări articol: 1285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
„Forestierii” abordează sezonul de primăvară cu gândul la promovare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei