Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 58 (7670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucovina Rădăuți atacă returul cu ambiții mari

Joi, 11 Martie 2021 (15:38:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bucovina Rădăuți atacă cu ambiții mari partea a doua a campionatului Ligii a III-a. După un sezon de toamnă reușit, care a condus la o clasare în trioul fruntaș al Seriei I, echipa antrenată de Iulian Ionesi își propune să termine pe primele două poziții sezonul regulat și să obțină astfel dreptul de participare la barajul pentru promovare în Liga a II-a.

„Au fost opt săptămâni în care ne-am pregătit mai mult prin săli și prin zăpadă. A fost greu, dar am făcut-o cu un singur gând: să participăm la baraj. De acum, vom lua fiecare meci ca pe o finală și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. La începutul sezonului, mulți nu ne dădeau șanse nici măcar să ne salvăm de la retrogradare, dar iată că acum suntem pe locul 3, în grafic pentru calificarea la baraj, și asta cu un lot format doar din jucători localnici. De asemenea, pe această cale, țin să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Rădăuți pentru susținere”, a declarat antrenorul principal Iulian Ionesi.

Marius Lup, unul dintre antrenorii secunzi ai Bucovinei, este de părere că unitatea de grup afișată de rădăuțeni poate fi un atu important în lupta pentru promovare.

„Așteptăm cu nerăbdare reluarea campionatului. Va fi o mare încărcătură psihologică, dar numai așa putem crește în valoare, în condiții de presiune. Avem un lot tânăr, dar echilibrat pe toate posturile, un lot format în totalitate doar din jucători din județul Suceava, ceea ce reprezintă o mândrie pentru comunitate. Sunt convins că dăruirea jucătorilor și unitatea grupului ne vor propulsa pe un loc de baraj la final. Suntem motivați să scoatem maximum din fiecare meci rămas”, a precizat Marius Lup.

În cadrul pregătirii din intersezon, gruparea rădăuțeană a disputat un număr record de meciuri test, treisprezece, înregistrând șase victorii, cinci egaluri și două înfrângeri.

Ca întăriri Bucovina i-a transferat în pauza de iarnă pe fundașii Vasile Vitu și Stejărel Vișinar, de la Foresta, și de juniorii Ionuț Străjeriu și Robert Şpac, aduși de la LPS Suceava.

Iată și lotul de jucători cu care gruparea rădăuțeană va aborda partea a doua a campionatului: Ionuț Puianu, Cristi Butnariu, Paul Rotar – portari; Florin Antonesei, Mugur Florescu, Vasile Chirilescu, Vasile Vitu, Stejărel Vișinar, Ionuț Străjeriu, Robert Şpac, Eduard Ciobanu, Abel Coajă, Iulian Coroamă, Vasile Danilă, Daniel Bejenar, Valentin Vatamaniuc, Alexandru Irimescu, Ionuț Plămadă, Alexandru Pitic, Mihai Nistor, Cătălin Coroamă, Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Robert Ciobanu și Adrian Stroe – jucători de câmp. Antrenori: Iulian Ionesi, Dragoș Tătăr, Marius Lup și Cristi Butnariu.

Bucovina ocupă locul al treilea în clasamentul la zi al Seriei I, și asta doar pentru că are golaveraj mai slab decât primele două clasate, Știința Miroslava și Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formații sunt la egalitate de puncte, 22.

În primul meci oficial din acest an, sâmbătă, de la ora 15.00, rădăuțenii vor evolua pe terenul ultimei clasate, CSM Pașcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina Rădăuți atacă returul cu ambiții mari.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bucovina Rădăuți atacă returul cu ambiții mari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei