Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 57 (7669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunță semnarea contractelor pentru studiile de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Suceava – Vatra Dornei – Bistrița

Miercuri, 10 Martie 2021 (17:38:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cursul zilei de miercuri, conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru două tronsoane ale drumului de mare viteză de la Suceava la Baia Mare. Gheorghe Flutur a salutat semnarea contractelor pentru cele două tronsoane de pe acest traseu, Bistrița – Vatra Dornei și Vatra Dornei Suceava. „Semnarea acestor contracte este un pas foarte important pentru Autostrada Nordului”, a subliniat Flutur. El a amintit că în cursul săptămânii trecute, Consiliul Județean Suceava a scos la licitație pentru studiul de fezabilitate pentru varianta de ocolire a orașului Gura Humorului, care face parte din Autostrada Nordului. Flutur a arătat că pentru variantele de ocolire ale municipiilor Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei există deja studiile de fezabilitate, acestea urmând a fi reactualizate.

CNAIR a anunțat, joi, că a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate aferente loturilor 2 (Bistrița – Vatra Dornei) și 3 (Vatra Dornei – Suceava) necesare construcției drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava.

Ofertantul declarat câștigător pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent lotului 2, Bistrița – Vatra Dornei, este SC EXPLAN S.R.., valoarea contractului fiind de 15.793.026,12 lei fără TVA. Studiul de fezabilitate pentru lotul 3, Vatra Dornei – Suceava, va fi elaborat de asocierea dintre SC BEST CONSULTING & DESIGN S.R.L. - INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL SA, valoarea contractului fiind de 14.475.000,00 lei fără TVA. Realizarea studiilor de fezabilitate va fi finanțată din fonduri europene nerambursabile.

CNAIR a transmis că firmele care au câștigat licitațiile trebuie să asigure elaborarea studiului de fezabilitate, ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare, întocmirea documentației suport și asistența pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare, precum și pregătirea documentației de atribuire a contractului de proiectare și execuție lucrări și asistența tehnică în perioada derulării procedurilor de achiziție publică pentru proiectare și execuție lucrări. Durata de realizare a serviciilor de proiectare este de 18 luni de la data de începere a fiecărui contract.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță semnarea contractelor pentru studiile de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Suceava – Vatra Dornei – Bistrița.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunță semnarea contractelor pentru studiile de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Suceava – Vatra Dornei – Bistrița0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei