Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 51 (7663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lungu: “Am văzut un soi de relaxare și nu este cazul – pericolul nu a trecut!”

Miercuri, 3 Martie 2021 (10:26:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pandemia de coronavirus începe să fie ignorată de tot mai mulți suceveni, situație vizibilă inclusiv pe stradă, cât și prin intrarea pe o pantă ascendentă a numărului de îmbolnăviri. Tocmai de aceea, miercuri dimineață, primarul Sucevei, Ion Lungu, a tras un nou semnal de alarmă, prezentând și rata de îmbolnăviri, care a ajuns la 2,26 la mia de locuitori în cursul zilei de marți.

“Am văzut un soi de relaxare în oraș și nu este cazul – pericolul nu a trecut!

Deja sunt atenționări în toată lumea cu acest val trei, cu tulpina britanică care se răspândește... Știu că deranjez, plictisesc, dar îmi fac datoria să atenționez că trebuie să respectăm regulile legate de coronavirus, de la purtatul măștii, respectarea distanțării fizice și sociale, igiena personală, inclusiv pentru cei care s-au vaccinat. Dacă tu nu riști să te îmbolnăvești ori să faci o formă gravă, nu înseamnă că nu poți da virusul mai departe, altcuiva. Trebuie să facem toate eforturile pentru a rămâne în galben, în primul rând pentru elevi”, a spus Ion Lungu.

Edilul sucevean a prezentat și situația campaniei de vaccinări care se desfășoară la nivelul celor două centre comunitare deschise la jumătatea lunii februarie: “În privința campaniei de vaccinare lucrurile merg bine, în centrele deschise de primărie în 14 zile din februarie au fost vaccinate 1003 persoane, din care 703 la CN <Ștefan cel Mare> și 300 la <Miron Costin>, în Burdujeni.

Pentru perioada 1-4 martie avem 378 de programări, din care 240 de programări la CN <Ștefan cel Mare>, unde se vaccinează cu Oxford AstraZeneca, și 138 de programări la <Miron Costin>, unde se vaccinează cu Pfizer Biontech”.

El a adăugat că Primăria Suceava face tot ce este necesar pentru a se desfășura în condiții normale campania de vaccinare, pentru reușita acesteia fiind nevoie de colaborare, mai ales că din 11 martie demarează și etapa a III-a, a vaccinării generale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: “Am văzut un soi de relaxare și nu este cazul – pericolul nu a trecut!”.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu: “Am văzut un soi de relaxare și nu este cazul – pericolul nu a trecut!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei