Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 12 (7624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ordin de protecție pe numele unei soții agresive, care a vrut sa-și opărească soțul

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021 (15:13:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat disperat de faptul că soția sa provoacă scandal acasă și a sărit la bătaie, a cerut ajutorul poliției pentru a se pune la adăpost de furia acesteia.

Episodul de agresiune s-a derulat în cursul dimineții de vineri, când bărbatul de 48 de ani din comuna Horodnic de Sus a sunat la 112 și a povestit că femeia sa de 40 de ani, îi face viața un calvar și a sărit la bătaie la acesta. La fața locului, în cadrul domiciliului celor doi, el a povestit că în timp ce se aflau în casă, între cei doi a izbucnit un conflict verbal, din această cauză soția acestuia încercând să-l opărească cu apă fiartă.

În urma unei evaluări a conflictului din locuința celor doi, s-a constatat că la sfârșitul anului trecut, bărbatul a mai formulat o plângere penală față de soția acestuia, pentru comiterea infracțiunii de ”lovire și alte violențe”, dosar penal înregistrat atunci la poliție și aflat în curs de soluționare.

De această dată polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra integrității și vieții victimei.         

Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească  în acest interval acest ordin, dacă magistrații vor considera că este necesar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin de protecție pe numele unei soții agresive, care a vrut sa-și opărească soțul.
 Vizualizări articol: 2805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordin de protecție pe numele unei soții agresive, care a vrut sa-și opărească soțul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei