Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 9 (7621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Plângere penală împotriva conducerii Primăriei Rădăuți

Miercuri, 13 Ianuarie 2021 (14:31:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Războiul dintre conducerea Primăriei Rădăuți și managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a ajuns la o nouă fază. Cea a plângerilor penale. Recent, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a fost depusă o plângere penală de către managerul Traian Andronachi, care vizează întreaga conducere a administrației publice locale rădăuțene. Plângerea are mai multe capete de acuzare și este ultimul eveniment dintr-un șir mai lung de episoade ale acestui război. Printre altele, conducerea Primăriei Rădăuți este acuzată de abuz în serviciu, blocarea activității spitalului, dar și sustragere de fonduri. Contactat telefonic, managerul Spitalului Municipal Rădăuți a declarat că nu vrea să comenteze situația, dar că este convins că instituțiile abilitate vor face lumină în acest caz. De cealaltă parte, primarul Bogdan Loghin nu a răspuns la telefon pentru a-și exprima un punct de vedere. De altfel, această atitudine de sfidare a opiniei publice pare să fi devenit starea de normalitate pe care Bogdan Loghin o promovează de la instalarea sa în funcție. În urmă cu două zile, mai multe persoane au pichetat atât Spitalul Municipal Rădăuți, cât și sediul Primăriei Rădăuți și au cerut ca activitatea instituției medicale să nu fie perturbată prin imixtiunea administrației locale. De altfel, în ultima perioadă, mai multe concursuri pentru angajarea unor persoane pe funcții de conducere în Spitalul Municipal Rădăuți au fost blocate de oamenii din fruntea Primăriei Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere penală împotriva conducerii Primăriei Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Plângere penală împotriva conducerii Primăriei Rădăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei