Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 6 (7618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbătorile religioase din 2021 s-au lăsat cu un teanc de amenzi

Duminică, 10 Ianuarie 2021 (14:08:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărbătorile religioase din primele zile ale anului 2021 s-au lăsat cu acțiuni în masă ale polițiștilor. Din ”meniu” nu au lipsit sancțiunile, pentru diferite încălcări ale legislației. Acțiunile de control au venit pe fondul sărbătoririlor de Bobotează, Sf. Ioan, dar și Crăciunul de Rit Vechi. La aceste acțiuni au participat și jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

S-a verificat respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în special din zonele aglomerate, unitățile de cazare și unitățile turistice, restaurante, pensiuni dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Cu ocazia acestor controale au fost verificate 308 societăți comerciale şi peste 100 de mijloace de transport și s-au aplicat 251 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 61.450 lei.

În zona de munte a județului Suceava unde se sărbătorește Crăciunul pe rit vechi, polițiștii au aflat că la Ulma s-a organizat o ”excursie” la care au participat mai multe persoane, iar mașina cu care circulau ar fi condusă de o persoană care consumase băuturi alcoolice. Mașina marca VW Caravelle a fost găsită, iar după ce s-a pus în mișcare a fost oprită după o distanță de circa 700 de metri. În interior se aflau trei persoane, toate din Ulma, iar la testarea cu aparatul etilotest a șoferului a rezulat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus. La scurt timp după plecarea polițiștilor cu șoferul băut, autovehiculul marca VW Caravelle a plecat din nou la drum și a fost oprit pentru a doua oară. La volan se afla tocmai unul din colegii de pahar ai șoferului dus la Poliția Vicovu de Sus. Șoferul a refuzat atât să sufle în etilotest, cât și să i se ia probe de sânge. Ambii șoferi s-au ales cu dosare penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărbătorile religioase din 2021 s-au lăsat cu un teanc de amenzi.
 Vizualizări articol: 1231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sărbătorile religioase din 2021 s-au lăsat cu un teanc de amenzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei