Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 dec 2020 - Anul XXV, nr. 307 (7612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A reclamat că i s-a furat telefonul, la o petrecere, și s-a ales cu amendă pentru încălcarea restricțiilor pandemice

Joi, 31 Decembrie 2020 (14:30:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Comănești, s-a ales cu amendă după ce a sunat la 112 în plină noapte și a sesizat că cineva i-a furat telefonul, în timp ce se afla la o petrecere. Până la eventuale lămuriri privind furtul, polițiștii au pus în aplicare Legea 55/2020, cu privire la interdicțiile privind circulația și petrecerile private, pe timp de noapte.

În noaptea de 29 spre 30 decembrie, în jurul orei 2.00, polițiștii de la Secția Rurală Dărmănești au preluat un apel la 112, în care un tânăr din comuna Comănești sesiza că i s-a furat telefonul în timp ce se afla la o rudă, pe raza satului Humoreni. Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 29 decembrie, apelantul a mers la domiciliul unchiului său, unde a petrecut cu mai multe persoane, inclusiv unele pe care nu le cunoștea.

Tânărul care a sunat la 112 a fost găsit în stare de ebrietate și nici nu știa numele persoanelor cu care a petrecut. Mai mult, în casa din Humoreni unde a avut loc presupusul furt nu a fost depistată nici o altă persoană străină.

Conform procedurilor, pe lângă amenda pentru părăsirea nejustificată a domiciliului, polițiștii au deschis și un dosar penal pentru furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A reclamat că i s-a furat telefonul, la o petrecere, și s-a ales cu amendă pentru încălcarea restricțiilor pandemice.
 Vizualizări articol: 3041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A reclamat că i s-a furat telefonul, la o petrecere, și s-a ales cu amendă pentru încălcarea restricțiilor pandemice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciocolata de casă cremoasă Oricine a încercat o rețetă de ciocolată de casă știe că rezultatul nu e mereu cel așteptat. Chiar dacă oricum iese gustoasă, ciocolata se întâmplă să fie prea tare și e greu de tăiat. Această versiune este fină și ușor cremoasă,... Citeşte