Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2020 - Anul XXV, nr. 294 (7599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Parteneriatul „Școală – Comunitate - Operator economic” funcţionează și în vreme de criză, la Colegiului Tehnic „Petru Mușat”

Luni, 14 Decembrie 2020 (11:37:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parteneriatul „Școală – Comunitate - Operator economic” funcţionează și în vreme de criză, la Colegiului Tehnic „Petru Mușat” Suceava, după cum susține chiar directorul instituției, prof. dr. Maria Teodoreanu. O demonstrează AMBRO SA SUCEAVA care, prin activităţile derulate în cadrul angajamentelor asumate prin contract, și-a premiat tinerii de la „Petru Mușat” pe care îi formează prin învăţământ dual. Este vorba de elevii clasei a X-a, învăţământ dual, profil electromecanic, ai Colegiului Tehnic „Petru Mușat” Suceava.Chiar dacă activităţile s-au desfășurat online, elevii cu media anului școlar precedent peste 7 și-au primit bursele, în cuantum de 200 lei pe lună, iar pentru elevii cu media peste 8,50, cuantumul lunar al bursei a fost de 500 de lei.„Nu mică le-a fost bucuria când și-au ridicat cadoul de Crăciun! Profesionalism, dăruire, implicare, corectitudine sunt cuvintele care caracterizează colaborarea dintre Colegiul  Tehnic Petru Mușat Suceava și Grupul Rossmann.Este demn de amintit că Grupul Rossman, prin AMBRO Suceava SA, s-a implicat încă din anul 2017 în pregătirea tinerilor care au ales acest traseu educaţional, atât în ceea ce privește aspectul teoretic, cât și partea practică a specializării lor. Astfel, prima promoție a parteneriatului demarat în 2017 între Grupul Rossmanși Colegiul Tehnic Petru Mușat Suceava a absolvit, în luna iulie 2020, ciclul de 3 ani de învățământ dual. Toți cei 18 elevi au obținut calificarea de Operator în fabricarea celulozei și hârtiei, pentru care s-au pregătit”, a explicat directorul Maria Teodoreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parteneriatul „Școală – Comunitate - Operator economic” funcţionează și în vreme de criză, la Colegiului Tehnic „Petru Mușat”.
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parteneriatul „Școală – Comunitate - Operator economic” funcţionează și în vreme de criză, la Colegiului Tehnic „Petru Mușat”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei