Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2020 - Anul XXV, nr. 281 (7586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Șase oi și un cal au murit într-un puternic incendiu provocat intenționat la un adăpost de animale

Duminică, 29 Noiembrie 2020 (10:12:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adăpost de animale și un depozit de furaje în aer liber au ars în totalitate în noaptea de sâmbătă spre duminică. În incendiu au murit șase oi și un cal, iar potrivit pompierilor focul de la adăpostul de animale de la Baia a fost pus intenționat. Operațiunea de stingere a flăcărilor s-a dovedit una destul de dificilă și a durat circa 9 ore. Pentru a putea lichida incendiul, la față locului au fost trimise 7 autospeciale de stingere de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, alături de lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii, dar și un buldoexcavator.

Reprezentanții ISU Suceava spun că incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, astfel încât, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcția din lemn a adăpostului și depozitul de furaje în aer liber, fără pericol de propagare.

În urma incendiului au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 450 mp și furajele depozitate în baloți pătrați (circa 4.000 de bucăți) și rotunzi (circa 60 de bucăți), pe o suprafață de aproximativ 150 mp (în total, circa 125 de tone de plante furajere).

”Deși focul a fost localizat repede, operațiunea de lichidare a incendiului a fost de durată. Aceasta a fost îngreunată de cantitatea mare de plante furajere, care a trebuit să fie răscolită pentru identificarea eventualelor focare ascunse. Astfel, misiunea s-a încheiat după aproape nouă ore de efort susținut și muncă asiduă din partea pompierilor militari și civili, la 9:15”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase oi și un cal au murit într-un puternic incendiu provocat intenționat la un adăpost de animale.
 Vizualizări articol: 2498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase oi și un cal au murit într-un puternic incendiu provocat intenționat la un adăpost de animale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei