Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2020 - Anul XXV, nr. 281 (7586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Spitalul Judeţean Suceava sunt 69 de pacienţi cu forme grave şi severe de coronavirus

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 (13:37:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Suceava sunt internaţi 69 de pacienţi cu forme grave şi severe de coronavirus. Prefectura Suceava a transmis că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 24 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 49 persoane declarate vindecate.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 376, la care se adaugă 100 de persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Din totalul celor 505 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 202 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 89 pacienți sunt în zona tampon și 214 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 202 pacienți diagnosticați Covid-19, 114 au forme medii ale bolii, 19 prezintă forme ușoare, 50 prezintă forme severe, 19 au forme grave și sunt internați în secția de anestezie şi terapie intensivă, iar dintre aceștia 13 pacienți sunt ventilați.

Potrivit aceleiaşi surse, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 334 paturi libere din care 22 pentru pacienți Covid-19, 216 în sectorul Non-Covid și 96 pentru zona tampon. La unitatea de terapie intensivă mai este disponibil un singur pat liber pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 22 ventilatoare libere, din care 7 pentru pacienții Covid-19.

În acelaşi timp, la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 84 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 24 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, în timp ce la Vatra Dornei sunt internați 20 de pacienți Covid-19.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 29 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.   Nu în ultimul rând, la Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Spitalul Judeţean Suceava sunt 69 de pacienţi cu forme grave şi severe de coronavirus.
 Vizualizări articol: 1645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În Spitalul Judeţean Suceava sunt 69 de pacienţi cu forme grave şi severe de coronavirus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei