Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2020 - Anul XXV, nr. 280 (7585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fostul șef de la Permise și Înmatriculări, comisarul-șef Radu Obreja, reținut noaptea trecută de DNA

Vineri, 27 Noiembrie 2020 (09:06:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-șef Radu Ionuț Obreja a fost reținut în noaptea de joi spre vineri de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, pentru o perioadă de 24 de ore. Fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conduceri și Înmatriculări Vehicule Suceava este pus sub acuzare în două dosare penale. În unul dintre acestea este acuzat de comiterea infracțiunii de folosire de informații care nu sunt destinate publicității. Este vorba de dosarul în care a mai fost reținut și ofițerul Mihai Martin, de la Serviciul Județean Anticorupție. Potrivit datelor de anchetă, Mihai Martin ar fi divulgat o serie de informații despre efectuarea unor percheziții.

Al doilea dosar care îl vizează pe comisarul-șef Radu Ionuț Obreja este cel legat de șpăgile care se dădeau la serviciul pe care l-a condus o perioadă. În acest dosar, Radu Ionuț Obreja este acuzat de comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, 4 infracțiuni de luare de mită și spălare de bani. Cu ocazia perchezițiilor care i s-au făcut la domiciliu, anchetatorii au ridicat 37 de ceasuri de femei și bărbați, bijuterii din aur, peste 60.000 de lei, dar și circa 60.000 de euro. Trebuie menționat cu suma de 50.000 de euro a fost găsită în portbagajul unui Audi A4, într-o borsetă, iar fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conduceri și Înmatriculări Vehicule Suceava ar fi justificat că i-a primit din străinătate, de la un amic, pentru a-i cumpăra acestuia un imobil.

Tot noaptea trecută au mai fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore și față de alți angajați ai acestui serviciu. Este vorba de Cezar Macoveiciuc, Iulian Mihăescu și Alex Butnariu. În arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava a mai ajuns Florin Bolohan, administrator la Școala de Șoferi Auto Florin din Fălticeni. Vom reveni și cu alte detalii despre acest caz incendiar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul șef de la Permise și Înmatriculări, comisarul-șef Radu Obreja, reținut noaptea trecută de DNA.
 Vizualizări articol: 13484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 10 voturi
Fostul șef de la Permise și Înmatriculări, comisarul-șef Radu Obreja, reținut noaptea trecută de DNA4.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei