Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava a primit o nouă tranșă de vaccin gripal

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 (11:49:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul campaniei de vaccinare antigripală gratuită din sezonul epidemic 2020 - 2021, Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava a primit o nouă tranșă de vaccin gripal tetravalent: 15.120 doze Influvac și 2.700 dove Vaxigrip, însumând astfel, de la debutul prezentei campanii de vaccinare antigripală, cantitatea de 40.440 de doze Influvac (destinat adulților) și 4.600 de doze Vaxigrip (destinat copiilor).

Purtătoarea de cuvânt a Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că această campanie de vaccinare gratuită vizează reducerea la maximum a îmbolnăvirilor prin gripa de sezon a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire: persoane cu vârsta de peste 65 ani, persoane cu boli cronice, în special boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice, copii și bătrâni instituționalizați, femei gravide, personal medical, conform strategiei Ministerului Sănătății și  recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

„Reamintim că vaccinarea este cea mai sigură și eficientă metodă de prevenire a îmbolnăvirilor prin gripă și recomandăm persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire (persoane cu vârsta de peste 65 ani, persoane cu boli cronice, în special boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice, copii în vârstă de până la 6 ani) să se adreseze medicului de familie pentru a primi vaccinul antigripal. Până în prezent, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva gripei 15.371 de persoane din categoria celor vulnerabile”, a transmis Gabriela Băncilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava a primit o nouă tranșă de vaccin gripal.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava a primit o nouă tranșă de vaccin gripal5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei