Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2020 - Anul XXV, nr. 270 (7575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Municipiul Suceava rămâne în scenariul roșu. Măsuri restrictive pentru Fălticeni, începând de miercuri

Luni, 16 Noiembrie 2020 (17:08:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou set de măsuri au fost luate în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava, care a avut loc luni la prânz. Acestea au vizat diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 și în urma creșterii incidenței cazurilor pozitive la mia de locuitori.

Luând în considerare incidența cazurilor pozitive Covid-19 la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava la mia de locuitori, precum și reevaluările măsurilor adoptate anterior privind unele localități din județ, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptato nouă hotărâre prin care, în cazul unor localități precum comunele Frumosu, Valea Moldovei și Ilișești, vechile restricții își încetează aplicabilitatea începând de luni.

Măsuri restrictive noi apar în urma noii hotărâri pentru comunele Frătăuții Noi și Grămești, cu intrare în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de miercuri.

De asemenea, numărul de cazuri relativ mare menținut în municipiul Suceava și comunele Ipotești și Dornești a dus la menținerea restricțiilor din ultimele 14 zile, pe harta județului apărând restricții noi pentru municipiul Fălticeni și comuna Fântâna Mare, care vor intra în vigoare începând cu miercuri, la ora 00.00.

Măsurile implică interzicerea organizării şi desfășurării activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole sau concerte, interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare sau al băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, interzicerea activității restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, precum și a activității cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Măsurile dispuse în baza prezentei hotărâri vor fi reevaluate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la expirarea termenului pentru care acestea au fost adoptate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Suceava rămâne în scenariul roșu. Măsuri restrictive pentru Fălticeni, începând de miercuri.
 Vizualizări articol: 1584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipiul Suceava rămâne în scenariul roșu. Măsuri restrictive pentru Fălticeni, începând de miercuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei