Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2020 - Anul XXV, nr. 265 (7570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Educația Continuă”, sesiuni online de îndrumare și consiliere a cadrelor didactice

Marţi, 10 Noiembrie 2020 (09:05:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educației și Cercetării a pus la dispoziția tuturor cadrelor didactice din țară, începând de marți, 10 noiembrie, sesiunile online de îndrumare și consiliere „Educația Continuă”, sesiuni pentru desfășurarea activității de predare în sistem online.

Conform edu.ro, acestea vor avea durata de aproximativ o oră și vor fi transmise live, zilnic, de luni până vineri, la ora 15:00, pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook ale Ministerului Educației și Cercetării, fiind coordonate și derulate de experții/autorii reperelor metodologice publicate în luna septembrie 2020 pe site-ul http://educatiacontinua.edu.ro. Prima sesiune din acest ciclu va fi susținută marți, 10 noiembrie, de către Gabriela Noveanu, secretar științific în cadrul Unității de Cercetare în Educație. Tema evenimentului: Rolul reperelor metodologice - concepute ca formulă de sprijin în ceea ce privește predarea online -, folosirea resurselor digitale și alegerea platformelor de lucru. Reperele metodologice conțin și exemple care să faciliteze procesul de predare-învățare-evaluare asistat de tehnologie. Alte detalii despre sesiunea de marți, 10 noiembrie, sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/events/810240556495557/. Săptămâna aceasta, sesiunile online „Educația Continuă” vor avea următorul program: miercuri, 11 noiembrie, ora 15:00: „Evaluarea online - perspective privind evaluarea formativă”; joi, 12 noiembrie, ora 15:00: Limba și literatura română; Vineri, 13 noiembrie, ora 15:00: Matematică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Educația Continuă”, sesiuni online de îndrumare și consiliere a cadrelor didactice.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Educația Continuă”, sesiuni online de îndrumare și consiliere a cadrelor didactice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei