Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat înșelat, după ce a virat banii în contul unei firme fantomă de transport

Duminică, 8 Noiembrie 2020 (09:37:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Dumbrăveni a fost victima unei înșelătorii mai puțin obișnuite. El a virat banii reprezentând contravaloarea unei mașini la mâna a doua, adusă din străinătate și a transportului, într-un cont indicat de o persoană care îl contactase telefonic în urma postării intenției sale pe un cont de bursă auto. Nu a mai primit mașina, iar când a făcut verificări și-a dat seama că fusese păcălit.

Plângerea bărbatului a fost depusă la Poliția Municipiului Suceava în cursul zilei de vineri. În urma audierii acestuia, a reieșit faptul că la 25 octombrie el a postat un anunț pe un grup intitulat ”Bursa auto internațional”, pentru a identifica o platformă cu care să transporte un autoturism pe care urma să-l achiziționeze din Belgia. La scurt timp a fost contactat de către o persoană care a precizat că este un reprezentat al firmei ”D&G Logistics SRL”, din municipiul Cluj Napoca și care s-a angajat că îi va transporta mașina contra sumei de 450 euro.

Bărbatul din Dumbrăveni a fost de acord, iar pe 30 octombrie a transferat suma de 7.500 de lei, reprezentând contravaloarea autoturismului și costul transportului, din contul său în cel indicat de persoana care îl contactase.

Ulterior nu a mai putut contacta persoana respectivă, iar vineri dimineață, în momentul în care a luat legătura cu directorul societății din municipiul Cluj Napoca, acesta a negat faptul că s-ar fi făcut acel transfer bancar spre societatea pe care o administrează. El i-a mai spus păgubitului că nu era la prima plângere de acest fel, mai multe persoane sesizând faptul că au fost păgubite de necunoscuți care le-au contactat în numele firmei clujene.  

Cercetările au fost demarate de polițiști, în cadrul unui dosar deschis pentru comiterea infracțiunii de „înșelăciune”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat înșelat, după ce a virat banii în contul unei firme fantomă de transport.
 Vizualizări articol: 1887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bărbat înșelat, după ce a virat banii în contul unei firme fantomă de transport3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei