Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2020 - Anul XXV, nr. 259 (7564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedepse finale în cazul încăierării în care fiul unui fost primar a fost lăsat în comă în fața Casei de Cultură din Suceava

Marţi, 3 Noiembrie 2020 (15:10:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curtea de Apel Suceava a dat verdictul final în cazul unei încăierări din vara anului 2017, în care a fost implicat și fiul unui fost primar din județ. În urma acelui incident un tânăr a încasat o lovitură şi s-a lovit puternic cu capul de o suprafaţă dură de beton, fiind la un pas de moarte. Alexandru Iulian Tablan, atunci în vârstă de 30 de ani, fiul fostului primar din Siret Vasile Tablan, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, în stare critică, iniţial medicii fiind sceptici cu privire la evoluţia stării sale de sănătate. Din fericire, ulterior, tânărul s-a recuperat după 70-80 de zile de îngrijiri medicale.
Au fost judecați trei participanți la încăierare, din care unul ca agresor efectiv, iar doi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Cătălin Ciubotariu, identificat ca agresor al lui Tablan, pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adrian Cosmin Ungureanu şi Robert Scorobohaci, prietenul cu care Tablan a venit la club, au fost trimiși în judecată pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de marți, magistrații suceveni l-au condamnat pe Andrei Cătălin Ciubotaru la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere. Adrian Cosmin Ungureanu a fost condamnat la o amendă penală de 3.600 de lei, în timp ce Robert Scorobohaci la pedeapsa de 4.800 lei amendă penală.

Judecătorii au luat act și de faptul că între victimă și agresor a fost încheiată o tranzacție prin care inculpatul urmează să achite suma de 25.000 de lei daune materiale, în rate, plus cheltuieli de aproape 10.000 de lei.

 

Cum s-a produs agresiunea

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava se arăta că în dimineaţa zilei de 6 august 2017, în jurul orei 5.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată că în faţa Casei de Cultură se află un tânăr bătut, care este căzut şi în stare de inconştienţă.
Din cercetări a rezultat că fiul fostului primar din Siret s-a deplasat în seara zilei de 5 august de la Siret în municipiul Suceava, împreună cu un prieten, Robert Scorobohaci. Cei doi au consumat alcool şi au petrecut în clubul de la subsolul Casei de Cultură Suceava.

Dimineaţă, când cei doi au ieşit afară, pentru a fuma, au intrat într-un conflict cu un alt grup de tineri, printre care şi Andrei Cătălin Ciubotariu şi Adrian Cosmin Ungureanu.

Pe fond de consum de alcool, discuţiile au degenerat, iar între cele două grupuri de tineri s-a iscat o încăierare.

La un moment dat, a rezultat din cercetări, Andrei Cătălin Ciubotariu l-a lovit pe tânărul din Siret cu piciorul în zona capului. Acesta a căzut şi s-a lovit cu capul de suprafaţa dură, fără a se mai ridica.

Chiar şi aşa, încăierarea a continuat, între tânărul care îl însoţea pe fiul fostului primar din Siret, pe de o parte, şi Andrei Cătălin Ciubotariu şi Adrian Cosmin Ungureanu, pe de altă parte.

De aici a rezultat și tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedepse finale în cazul încăierării în care fiul unui fost primar a fost lăsat în comă în fața Casei de Cultură din Suceava.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedepse finale în cazul încăierării în care fiul unui fost primar a fost lăsat în comă în fața Casei de Cultură din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei