Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2020 - Anul XXV, nr. 256 (7561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Municipiul Suceava se apropie din nou, cu pași repezi, de scenariul roșu. Incidența a ajuns la 2,95 la mia de locuitori

Vineri, 30 Octombrie 2020 (16:42:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce la începutul săptămânii a scăpat in extremis de intrarea în scenariul roșu, municipiul Suceava se îndreaptă din nou, cu pași repezi, spre această variantă. În cursul zilei de vineri, incidența de cazuri la mia de locuitori a crescut din nou și a atins cifra de 2,95, adică extrem de puțin până să depășească limita de 3 cazuri la mia de locuitori. Marți incidența cazurilor de Covid-19 a ajuns la 3,02 la mia de locuitori, însă numai după câteva ore situația s-a schimbat esențial, și asta pentru că s-a înregistrat o scădere semnificativă a numărului de cazuri de SARS-CoV-2. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a comunicat că incidența îmbolnăvirilor a ajuns la 2,79 la mia de locuitori. Mai exact, în municipiul Suceava erau 358 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19, fără focare. Ca urmare, s-a revenit la scenariul galben. Chiar și așa, primarul Ion Lungu a făcut un nou apel la suceveni să respecte măsurile sanitare impuse de medici. Locuitorii municipiului Suceava trebuie să poarte în continuare mască de protecție atât în spațiile închise, cât și în cele deschise. Măsura a fost pusă în aplicare începând din 17 octombrie, tocmai pentru a diminua răspândirea virusului. Din păcate, în ultimele zile incidența cazurilor de Covid-19 a crescut din nou, iar acum suntem foarte aproape de a depăși din nou cifra de 3 la mia de locuitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Suceava se apropie din nou, cu pași repezi, de scenariul roșu. Incidența a ajuns la 2,95 la mia de locuitori.
 Vizualizări articol: 2595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Municipiul Suceava se apropie din nou, cu pași repezi, de scenariul roșu. Incidența a ajuns la 2,95 la mia de locuitori1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei