Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2020 - Anul XXV, nr. 254 (7559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bogdan Loghin a fost instalat în fruntea executivului rădăuțean

Miercuri, 28 Octombrie 2020 (18:44:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bogdan Loghin a depus miercuri jurământul pentru calitatea de primar al municipiului Rădăuți, după ce a câștigat alegerile de pe 27 septembrie, în cadrul unei scurte festivități organizate la Casa Municipală de Cultură Rădăuți. „Am spus înainte de campanie că voi fi primarul tuturor rădăuțenilor. Și vreau să îi asigur pe rădăuțeni că nu mă voi clinti cu nici un centimetru față de ceea ce am spus și nu voi avea liniște până când nu voi ști că cel mai sărac om din Rădăuți va avea un acoperiș curat asupra capului. Și pe toți ceilalți locuitori din Rădăuți, care așteaptă cu nerăbdare investiții majore în acest municipiu, care suferă la acest capitol, îi asigur că le vom face, împreună cu toată echipa PNL”, a spus Bogdan Loghin după depunerea jurământului.

Loghin a mai arătat că în ultima perioadă nu a răspuns la telefoane „nu pentru că i s-ar urcat funcția la cap”, ci pentru că a preferat să joace cinstit, fără nici un fel de dedesubturi. Bogdan Loghin a declarat: „Asta nu se va întâmpla niciodată, ci pentru faptul că eu nu consider că odată aleși, noi, cei care ne aflăm aici, trebuie să facem o alianță la televizor sau în emisiuni sau după colțuri. Eu cred că alianța și ceea ce am hotărât noi, în momentul în care am hotărât să candidăm, a fost cu cetățenii. De aceea vă spun că nu voi face o alianță cu nimeni, dar am încredere că toți consilierii vor vota în Consiliul Local Rădăuți. Pentru că Bogdan Loghin nu va veni cu proiecte pentru Bogdan Loghin, ci cu proiecte pentru Rădăuți”, a declarat noul primar.

Bogdan Loghin are 39 de ani, este absolvent de Științe Economice, este căsătorit și are doi copii. La festivitatea de miercuriau fost prezenți președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, deputatul PNL Dumitru Mihalescul, prefectul Alexandru Moldovan, președintele Judecătoriei Rădăuți, magistratul George Ciobîcă și reprezentanți ai cultelor religioase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Loghin a fost instalat în fruntea executivului rădăuțean.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Loghin a fost instalat în fruntea executivului rădăuțean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei