Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 oct 2020 - Anul XXV, nr. 249 (7554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numărul cadrelor didactice infectate cu Covid-19 a ajuns la 122

Joi, 22 Octombrie 2020 (14:49:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul cadrelor didactice din județ confirmate cu Covid-19 a ajuns la 122. De asemenea, până la această dată, 21 de cadre nedidactice din școlile sucevene au fost depistate pozitiv la noul coronavirus. În județ, conform datelor furnizate joi, 22 octombrie, de purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, s-au infectat cu SARS-CoV2 125 de elevi și 25 de studenți.

În urma testării RT-PCR, după cum a declarat joi purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, au fost confirmați cu noul coronavirus un elev de la Școala Gimnazială „Regina Elisabeta” Rădăuți, un elev la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, două eleve (surori) de la Școala Gimnazială „Ion Irimescu” Nr. 2 Fălticeni, cu precizarea că surorile erau deja izolate la domiciliu, după ce unul dintre părinți a fost confirmat pozitiv la Covid-19, deci nu au avut contacți la școală, un elev de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, un elev de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și un elev de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Tot joi, 22 octombrie, un tânăr din Verești, student la Facultatea de Medicină Veterinară din Iași, a fost confirmat cu noul coronavirus. Și un profesor de la Școala Gimnazială Milișăuți a ieșit pozitiv, în urma testării RT-PCR. Și la personalul nedidactic din școli, joi au fost confirmate pozitiv două persoane, una de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și o altă persoană, maistru instructor, de la Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul cadrelor didactice infectate cu Covid-19 a ajuns la 122.
 Vizualizări articol: 2775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul cadrelor didactice infectate cu Covid-19 a ajuns la 1220.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei